11. juni 2025

Sunset Boulevard åbner restaurant nummer 50 – og sætter fart på væksten

large-14_Maj_Sunset_Boulevard_Facade_18_HighRes

Med åbningen af en ny restaurant i Aarup den 12. juni markerer Sunset Boulevard en vigtig milepæl i kædens vækstrejse – restaurant nummer 50 i Danmark. Ifølge kædens administrerende direktør er det kun startskuddet på en langt større ekspansion.

Den danskejede burgerkæde Sunset Boulevard har oplevet markant fremgang de seneste år. Nu er blikket rettet mod yderligere ekspansion, både i Danmark og internationalt. 

Vi har leveret stærke resultater og står på et solidt fundament. Men vi er overviste om, at vi kun har set begyndelsen. Restaurant nummer 50 er ikke en slutsten – det er startskuddet til et nyt kapitel, hvor vi har ambitiøse planer om at sætte turbo under ekspansionen herhjemme og i udlandet, hvor vi lige nu åbner vores første restaurant over grænsen til Tyskland,” siger Jens Broch, administrerende direktør i Sunset Boulevard. 

Den nye restaurant i Aarup er placeret ved en større indfaldsvej og får både drive-in, digitale bestillingsmuligheder, siddepladser til 88 gæster og et børnevenligt område med leg. Restauranten er opført i kædens karakteristiske nordiske stil og skaber til en start flere end 30 nye lokale arbejdspladser. 

Skærpet ekspansionsstrategi 
Med en gennemsnitlig årlig vækst på over 22% i årene 2020-2024 er Sunset Boulevards omsætning næsten fordoblet – svarende til en same-store vækst på 94,3 %. Drive-in-konceptet, digitale løsninger og øget gæstetilfredshed har været afgørende for fremgangen. 

Sunset Boulevard investerer overskuddet i vækst og etablering af nye restauranter. 2025 har indtil videre budt på tre ombygninger i henholdsvis Herning, Skovlunde og Silkeborg, og yderligere fire ombygninger er planlagt i løbet af året. Sunset Boulevard har desuden flere restaurantåbninger på programmet i 2025. Foruden Aarup og Næstved, hvor kæden åbnede restaurant den 6. februar, planlægger kæden at åbne restaurant i Harreslev i Tyskland samt yderligere 3-4 nye restauranter herhjemme i løbet af 2025. 

Vi er super taknemmelige for det stigende antal gæster, der dagligt besøger os – og ikke mindst de mange kollegaer, der skaber oplevelser, som vores gæster vælger os til for. Den energi – det momentum – tager vi med os, når vi nu skruer op for ekspansionen, både i Danmark og udlandet, siger Jens Broch.