Sammen planter vi folkeskove og lommeskove

- når du køber en børnemenu

Vi har sagt farvel til legetøjet i børnemenuerne. I stedet planter vi træer, når du køber en børnemenu. Og nu planter vi også lommeskove.

Vi lever i en verden, hvor alt skal være større og mere, men vi elsker faktisk, når noget af det bliver lidt mindre. Og heldigvis oplever vi, at vores gæster er enige – både de store og de små.

Vi har sat træer i jorden i Assens, Brøndby, Holeby, Herning, Hillerød, Holbæk, Høje-Taastrup, Struer, Horsens, Ryslinge, Arden, Greve, Skanderborg, Skibby, Ribe og Vejle. De skal vokse op og blive til nye danske folkeskove, hvor de næste generationer kan tage på skovtur, klatre i træer og gå en tur med hunden. Træerne planter vi i samarbejde med Growing Trees Network.

Men vi stopper ikke her. Derfor har vi nu også taget første spadestik til at plante lommeskove i flere byer. En lommeskov er en lille skov, som kan plantes på et mindre område (helt ned til 16 kvm) og på den måde bringe naturen tættere på byen. At være med til at plante en lommeskov giver børn god forståelse for naturen – og faktisk er børn ofte bedre til at plante, fordi de sætter planterne mere forsigtigt i jorden

Træerne planter vi i samarbejde med Growing Trees Network og netværksorganisationen Omstilling Nu.

Læs mere om det her.

vi har i gennemsnit plantet et træ hvert fjerde minut

423.253

træer er sat i jorden siden oktober 2020

legen stopper ikke hos os

Selvom vi har sagt nej tak til legetøjet i børnemenuerne, betyder det selvfølgelig ikke, at der ikke er plads til leg. Hos Sunset Boulevard elsker vi nemlig at lege. Derfor finder du i de fleste af vores restauranter et sjovt legeland, ligesom vi har lavet servietten på din bakke om til et spændende univers med lege, opgaver og spil til ungerne.

Derudover har vores venner fra Bog & idé udlånt en masse sjove spil til vores spilkasse, som hele familien kan hygge sig med, når de besøger vores restauranter. 

lad børnene
bestemme

Børnemenu med enten Nuggets eller Kids Burger
Serveres med sprøde fritter og en drikkevare.

vi har flere
tiltag på menuen

Vi lever i en verden hvor alt skal være større. Men hos Sunset Boulevard elsker vi faktisk når noget af det bliver lidt mindre. Mindre engangsplastik, mindre emballage, mindre affald og mindre af det, som ikke er nødvendigt. Vi er langt fra perfekte men forsøger hele tiden at tage et skridt i den rigtige retning.

Læs meget mere om dem her.

vi har flere grønne
tiltag på menuen

Vi tænker meget over det aftryk, vi efterlader til de kommende generationer. Derfor har vi indført en række tiltag, som gør en lille forskel i det store klimaregnskab.