Privatlivspolitik

I det følgende kan du læse mere om, hvordan Danske Koncept Restauranter A/S (herefter ”Sunset Boulevard”) behandler dine personoplysninger.

Vi opfordrer dig til at læse vores privatlivspolitik, inden du afgiver dine personoplysninger til Sunset Boulevard.

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Den dataansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger er:

Danske Koncept Restauranter A/S
Sunset Boulevard
CVR-nr. 30241509
Nordager 26
6000 Kolding
E-mail: [email protected]

2. Hvis du besøger vores hjemmeside og bruger vores app

Følgende afsnit beskriver vores behandling af personoplysninger om besøgende på www.sunset-boulevard.dk og i vores app.

2.1. Cookies

Vi anvender cookies for blandt andet at optimere brugeroplevelsen og forhindre misbrug og nedetid. Anvendelse af cookies og behandlingen af personoplysninger i den forbindelse er nærmere beskrevet i vores cookiebanner, som vises på forsiden, når du besøger vores hjemmeside første gang.

Du kan altid ændre dine cookie-indstillinger ved at trykke på det lille cookie-symbol i nederste venstre hjørne af hjemmesiden.

Typer af personoplysninger
Når du besøger vores hjemmeside, kan vi indsamle følgende oplysninger om dig:

  • IP-adresse
  • Browserhistorik
  • Generel færden på hjemmesiden, herunder klikadfærd
  • Oplysninger om din enhed, herunder type, browser, styresystem, MAC adresse
 

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:

  • Målrettet markedsføring, herunder retargeting
  • Produkt- og serviceudvikling
  • Statistik og analyse
 

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesser i at gennemføre statistikker, analyser, yde support såvel som at forbedre og udvikle vores produkter og services og markedsføre os overfor dig (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
  • Samtykke: Når du besøger vores hjemmeside, beder vi om dit informerede samtykke til at placere cookies, der ikke er funktionelle cookies, i henhold til cookiereglerne. Du har til enhver tid ret til at trække dit cookie-samtykke tilbage ved at trykke på det lille cookie-symbol i nederste venstre hjørne af hjemmesiden.
 

Opbevaringsperiode
Cookies slettes i overensstemmelse med vores cookiepolitik, som er tilgængelig via vores cookiebanner.
Oplysningerne kan dog opbevares længere i anonymiseret form.

Videregivelse
Vi kan videregive oplysninger om din brug af vores hjemmeside til vores samarbejdspartnere inden for sociale medier, annoncering og analyse. Vi og vores samarbejdspartnere kan kombinere ovenstående personoplysninger med andre oplysninger om dig eller sammenlignelige brugere. Det kan fx være oplysninger, du selv har givet, eller oplysninger som vores samarbejdspartnere har indsamlet fra din eller andres brug af deres tjenester. Formålet med videregivelsen er at målrette og personliggøre markedsføringen til dig via vores eller tredjeparters hjemmesider. Vi videregiver dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at vise dig målrettet, personificeret markedsføring (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). Forudsætningen for at kunne tilbyde dig denne service er dit forudgående cookiesamtykke til markedsføring som beskrevet ovenfor.

Nogle af vores samarbejdspartnere indsamler og behandler dine personoplysninger til egne formål, og vi opfordrer dig derfor til at læse vores samarbejdspartneres privatlivspolitikker, som du kan finde links til via vores cookiebanner.

Ret til indsigelse
For god ordens skyld gør vi opmærksom på, at du altid har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring. Hvis du gør indsigelse mod direkte markedsføring, vil du alene modtage generel markedsføring, der ikke er skræddersyet til dig. Du kan blandt andet genbesøge dine cookieindstillinger via vores hjemmeside og tage stilling til, hvilke cookies du vil acceptere.

2.2. SunsetPLUS

Typer af personoplysninger

Når du opretter dig som SunsetPLUS abonnent via vores hjemmeside eller vores app, behandler vi dine personoplysninger. Vi kan behandle følgende typer af personoplysninger om dig:  

  • Navn, e-mail, telefonnummer og fødselsdag
  • Log-in, herunder password
  • Kreditkortoplysninger
  • Ordrehistorik og kvitteringer
  • Samtykke til markedsføring
  • Accept af handelsbetingelser
  • Oplysninger om din betaling og brug af tjenesten, herunder transaktionsdata
  • Oplysninger fra dit SunsetPOINT-medlemskab, hvis du tidligere har været SunsetPOINT medlem


Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • Administration af dit abonnement
  • Statistik og analyse
  • Målrettet markedsføring. Oplysninger indsamlet via cookies (når du har givet cookie-samtykke hertil) sammenholdes med oplysningerne fra din medlemskonto med henblik på at gøre vores markedsføring personlig og målrettet, så vi kun sender dig markedsføring, som vi tror, er interessant for dig. Se også afsnit 2.1 ovenfor.

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

  • Kontraktuelle forpligtelser: Grundlaget for behandlingen af dine personoplysninger er vores aftale med dig om dit SunsetPLUS-abonnement (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).
  • Legitime interesser: Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at føre statistik og lave analyser, så vi kan forbedre brugeroplevelsen samt vores legitime interesse i at sende dig målrettet markedsføring (databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f).
  • Markedsføringsretligt samtykke: Sunset Boulevard kan bruge dine personoplysninger til direkte markedsføring, herunder udsendelse af nyhedsbreve, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke til dette (markedsføringslovens § 10, stk. 1).
 

Opbevaringsperiode
Som udgangspunkt behandler vi dine personoplysninger, så længe abonnementet er i kraft, men vi kan opbevare oplysningerne i en længere periode, hvis det er påkrævet i henhold til lovgivningen, fx bogføringsloven, der pålægger os at opbevare regnskabsmateriale i op til 6 år (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c), hvis behandlingen er nødvendig for at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller af hensyn til vores legitime interesse i at administrere dine rettigheder som tidligere kunde (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

Oplysningerne kan også blive anonymiseret og brugt til statistik og analyse.

Du kan altid tilbagekalde dit markedsføringsretlige samtykke ved at klikke på afmeldingslinket nederst i hver mail eller ved at kontakte os som beskrevet nedenfor. Tilbagekaldelse af dit samtykke påvirker dog ikke lovligheden af den behandling, der er gået forud for tilbagekaldelsen.

Dokumentation for dit markedsføringsretlige samtykke opbevarer vi i to år fra du har tilbagekaldt dit samtykke til at modtage direkte markedsføringsmateriale. Vi har fastsat opbevaringsperioden på baggrund af vores legitime interesse i at kunne dokumentere, at vi har udsendt direkte markedsføring i overensstemmelse med gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

2.3. SunsetPOINT

Typer af personoplysninger
Når du bliver SunsetPOINT medlem via vores hjemmeside eller vores app, behandler vi dine personoplysninger. Vi kan behandle følgende typer af personoplysninger om dig:  

  • Navn, e-mail, og telefonnummer
  • Log-in, herunder password
  • Ordrehistorik og kvitteringer
  • Foretrukne restauranter
  • Foretrukne køb
  • Dine point og opnåede rabatter
  • Samtykke til markedsføring
  • Accept af handelsbetingelser
  • Oplysninger om din brug af tjenesten
  • Oplysninger fra dit SunsetPLUS-abonnement, hvis du tidligere har været SunsetPLUS abonnent

 

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • Administration af dit medlemskab
  • Statistik og analyse
  • Målrettet markedsføring. Oplysninger indsamlet via cookies (når du har givet cookie-samtykke hertil) sammenholdes med oplysningerne fra din medlemskonto med henblik på at gøre vores markedsføring personlig og målrettet, så vi kun sender dig markedsføring, som vi tror, er interessant for dig. Se også afsnit 2.1 ovenfor.

 

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

  • Kontraktuelle forpligtelser: Grundlaget for behandlingen af dine personoplysninger er vores aftale med dig om dit SunsetPOINT-medlemskab (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

  • Legitime interesser: Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at føre statistik og lave analyser, så vi kan forbedre brugeroplevelsen samt vores legitime interesse i at sende dig målrettet markedsføring og foreslå køb på baggrund af tidligere bestillinger (databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f).

 

  • Markedsføringsretligt samtykke: Sunset Boulevard bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring, herunder udsendelse af nyhedsbreve på baggrund af et markedsføringsretligt samtykke (markedsføringslovens § 10, stk. 1). Det er en betingelse for at blive SunsetPOINT medlem, at du har afgivet samtykke til at modtage markedsføring. Du kan dog altid tilbagekalde samtykket og fortsætte medlemskabet.


Opbevaringsperiode

Som udgangspunkt behandler vi dine personoplysninger, så længe medlemskabet er i kraft, men vi kan opbevare oplysningerne i en længere periode, hvis det er påkrævet i henhold til lovgivningen, fx bogføringsloven, der pålægger os at opbevare regnskabsmateriale i op til 6 år (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c), hvis behandlingen er nødvendig for at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller af hensyn til vores legitime interesse i at administrere dine rettigheder som tidligere kunde (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

Oplysningerne kan også blive anonymiseret og brugt til statistik og analyse.

Du kan altid tilbagekalde dit markedsføringsretlige samtykke ved at klikke på afmeldingslinket nederst i hver mail eller ved at kontakte os som beskrevet nedenfor.

Dokumentation for dit markedsføringsretlige samtykke opbevarer vi i to år fra du har tilbagekaldt dit samtykke til at modtage direkte markedsføringsmateriale. Vi har fastsat opbevaringsperioden på baggrund af vores legitime interesse i at kunne dokumentere, at vi har udsendt direkte markedsføring i overensstemmelse med gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

2.4. Webshop

Typer af personoplysninger
Når du anvender vores webshop, behandler vi dine personoplysninger. Vi kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Dit navn, e-mailadresse, telefonnummer og adresse
  • Dine betalingsoplysninger (benytter du et kredit-/betalingskort, registrerer vi kun 12 ud af det 16-cifrede kortnummer med henblik på at kunne identificere din ordre i vores system)
  • Oplysninger om din ordre-/købshistorik
  • Oplysninger du giver, når du gennemfører et køb eller på anden måde kommunikerer med os
  • Brug af rabatkoder og/eller andre medlemsfordele
  • Samtykke til markedsføring, herunder nyhedsbreve
  • Digitale fodspor (fx oplysninger om, hvordan du bruger Sunset Boulevards webshop)
 

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • Gennemførelse af ordre i vores webshop, herunder fremsendelse af ordrebekræftelse og faktura
  • Administration af leveringer og reklamationer
  • Administration af medlemskonto og din anvendelse af vores medlemsfordele
  • Udsendelse af markedsføring
  • Statistik og analyse
 

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at markedsføre os overfor dig i de tilfælde, hvor et samtykke ikke er påkrævet, samt vores legitime interesse i at kunne føre statistik og analyse med henblik på at udvikle og forbedre vores tjenester (databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f).
  • Kontraktuelle forpligtelser: Vi behandler dine personoplysninger for at opfylde den indgåede købsaftale med dig, herunder for at kunne levere de bestilte varer, håndtere ordrebekræftelse, reklamationer, returneringer osv. (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).
 

Opbevaringsperiode
Personoplysninger registreret i forbindelse med køb på Sunset Boulevards webshop opbevares i op til 6 år. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af opbevaringskravet i bogføringslovens § 12.

Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form, eller hvis vi er forpligtet hertil ifølge lovgivningen.

2.5. Markedsføring, herunder nyhedsbreve, invitationer til events og konkurrencer mv.

Typer af personoplysninger
Sunset Boulevard bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring, herunder udsendelse af nyhedsbreve og invitationer til events og konkurrencer, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke til dette. Hvis du har benyttet vores services, kan vi også sende dig invitationer til kundetilfredshedsundersøgelser og gæstefeedback (det er frivilligt at deltage).

Vi kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer og adresse
  • Dit samtykke
  • Klikadfærd på hjemmesiden og i udsendt materiale
  • Din besvarelse af vores kundetilfredshedsundersøgelse
  • Ordrehistorik, herunder evt. tidligere korrespondance
  • Dine præferencer
 

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:

  • Målrettet markedsføring, herunder ved fremsendelse af personaliserede e-mails og nyhedsbreve med blandt andet aktuelle medlemsfordele og -tilbud, invitationer til events og konkurrencer.
  • Forbedring og udvikling af vores services
  • Yde god kundeservice, herunder hvis din oplevelse hos os har givet anledning til ris eller ros
  • Analyse og statistik
 

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger på et eller flere af nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse analyse og statistik, blandt andet på baggrund af besvarelserne i kundetilfredshedsundersøgelserne, baserer vi på vores legitime interesser i at kunne forbedre og udvikle vores ydelser (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
  • Samtykke: Vi bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring, herunder udsendelse af nyhedsbreve og invitationer til events og konkurrencer, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke til dette (markedsføringslovens § 10, stk. 1, og databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).
 

Opbevaringsperiode
Dine personoplysninger vil blive opbevaret, så længe dit samtykke til at modtage markedsføring er aktivt.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve, kan du framelde dig via linket nederst i hver e-mail eller ved at kontakte os som beskrevet nedenfor. Tilbagekaldelse af dit samtykke påvirker dog ikke lovligheden af den behandling, der er gået forud for tilbagekaldelsen.

Dokumentation for dit markedsføringsretlige samtykke opbevarer vi i to år fra, du har tilbagekaldt dit samtykke til at modtage direkte markedsføringsmateriale. Opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af vores legitime interesse i at kunne dokumentere, at vi har udsendt direkte markedsføring i overensstemmelse med gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

2.6. Kontaktformular og øvrig kommunikation

Typer af personoplysninger
Når du bruger vores chatfunktion, kontaktformular under ”Ris og ros” eller i øvrigt kommunikerer med os i anden sammenhæng, behandler vi følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer
  • Hvad din henvendelse vedrører, fx ordre og betalingsoplysninger
  • Dato for din henvendelse
  • Andre oplysninger du giver i forbindelse med din henvendelse. Vi opfordrer dig til ikke at afgive følsomme personoplysninger eller CPR-nummer til os, medmindre de er strengt nødvendige for behandlingen af din henvendelse. Hvis du fremsender følsomme oplysninger eller CPR-nummer via e-mail, bør oplysningerne sendes i stærkt krypteret form.
 

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • Håndtering af din henvendelse og eventuelle ordrer
  • Iagttagelse af eventuelle rettigheder
  • Generel kommunikation
  • Statistik og analyse
 

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag afhængig af karakteren af din henvendelse.

  • Legitime interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i at håndtere din henvendelse, kommunikere med dig og udvikle vores produkter og services (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
 
  • Kontraktuelle forpligtelser: Hvis din henvendelse vedrører en (potentiel) aftaleindgåelse, behandler vi dine personoplysninger for at kunne gennemføre foranstaltninger forud for aftalen (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).
 

Opbevaringsperiode
Generelle henvendelser opbevares som udgangspunkt i 12 måneder, men opbevaringsperioden er afhængig af henvendelsens indhold.

Regnskabsmateriale, herunder personoplysninger, som vi er forpligtet til at opbevare efter bogføringsloven, opbevares i op til 6 år.

3. Hvis du besøger vores restauranter

Når du besøger vores restauranter, behandler Sunset Boulevard dine personoplysninger, og du kan læse mere om vores behandling af dine oplysninger i dette afsnit.  

Typer af personoplysninger
Når du besøger vores restauranter, behandler vi følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Dine køb
  • Betalingsoplysninger (benytter du et kredit-/betalingskort, registrerer vi kun 12 ud af det 16-cifrede kortnummer med henblik på at kunne identificere din ordre i vores system).
  • Dato og tidspunkt for dit besøg
  • Foto- og videomateriale i forbindelse med tv-overvågning i vores restauranter
 

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

  • For at gennemføre dine køb
  • For at påse og opretholde sikkerheden i vores restauranter
  • For at forebygge og opklare kriminalitet
 

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesser i at varetage sikkerheden for vores besøgende og vores personale (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). Oplysninger om strafbare forhold indsamlet via tv-overvågning behandles også på baggrund af vores berettigede interesser i at opklare strafbare forhold (databeskyttelseslovens § 8, stk. 3).
 
  • Retlig forpligtelse: Behandlingen af dine betalingsoplysninger og oplysninger om dine køb er nødvendig for overholdelsen af gældende bogføringslovgivning, momslovgivning og markedsføringslovgivning (databeskyttelseslovens artikel 6, stk. 1, litra c).
 

Opbevaringsperiode
Optagelser fra tv-overvågning foretaget i kriminalitetsforebyggende øjemed bliver slettet eller anonymiseret senest 30 dage efter optagelsen, medmindre det er nødvendigt for Sunset Boulevard at opbevare optagelserne med det formål at håndtere en specifik tvist, fx i forbindelse med at opklare en lovovertrædelse.

Regnskabsmateriale, herunder personoplysninger, som vi er forpligtet til at opbevare efter bogføringsloven, opbevares i op til 6 år.

 

Vi kan dog behandle dine personoplysninger i en længere periode i anonymiseret form.

Videregivelse
I tilfælde af kriminelle handlinger eller mistanke herom, kan optagelser fra tv-overvågning mv. videregives til politiet. Sunset Boulevards overvågningskameraer er registreret i politiets kameraregister. Der kan desuden ske videregivelse, hvis det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

Ved indgangen til tv-overvågede områder har vi opsat skilte lokalt i restauranterne i henhold til tv-overvågningsloven.

4. Hvis du er kontaktperson hos en leverandør, samarbejdspartner mv.

Hvis du i dit professionelle virke samarbejder med Sunset Boulevard, herunder som ejer af en enkeltmandsvirksomhed eller som kontaktperson hos en af vores leverandører eller andre samarbejdspartnere, kan du læse nærmere om vores behandling af dine personoplysninger her.

Typer af personoplysninger
Sunset Boulevard kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Navn, virksomhed, stillingsbetegnelse
  • Dine arbejdsrelaterede kontaktoplysninger, fx e-mailadresse, telefonnummer og adresse
  • Kontraktuelle oplysninger som fx ordrer, fakturaer, kontrakter og andre aftaler mellem din virksomhed (eller din arbejdsgiver) og Sunset Boulevard, som måtte indeholde fx dine kontaktoplysninger.
  • Øvrige oplysninger, som indgår i vores korrespondance
 

Ovennævnte oplysninger kan vi modtage direkte fra dig (primært gennem e-mails og anden korrespondance med dig) eller fra din arbejdsgiver. Vi behandler dine oplysninger, hvis din virksomhed eller den virksomhed, du er ansat hos, indgår en aftale med Sunset Boulevard, hvis du har vist interesse for vores produkter og services, fx ved at dele din kontaktinformation med os eller i forbindelse med andet samarbejde.

Formålene med behandlingen
Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:

  • Administration af vores professionelle samarbejde, herunder opfyldelse af aftaler
  • Statistik og analyse
 

Behandlingsgrundlag
Sunset Boulevard behandler primært dine personoplysninger på et eller flere af nedenstående grundlag:

  • Kontraktuelle forpligtelser: I visse tilfælde er behandlingen af dine personoplysninger nødvendig for at kunne opfylde en kontrakt, hvori du er part (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).
 
  • Legitime interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i at administrere den daglige drift, herunder varetage vores rettigheder og forpligtelser i henhold til de aftaler mv., som vi har indgået med vores samarbejdspartnere (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
 

Opbevaringsperiode
Personoplysninger i forbindelse med erhvervsmæssige samarbejder opbevares som udgangspunkt i op til 6 år efter aftalens eller samarbejdets ophør, medmindre der er særlige hensyn, som berettiger en længere opbevaringsperiode.

5. Hvis du besøger vores profiler på sociale medier

Hvis du besøger Sunset Boulevards profiler og sider på sociale medier, kan du læse nærmere om vores behandling af dine personoplysninger i dette afsnit.

Sunset Boulevard og udbyderne af de sociale medier er fælles dataansvarlige for behandlingen af personoplysninger indsamlet i forbindelse med dit besøg på Sunset Boulevards profil eller side på det enkelte sociale medie.

Vi har profiler eller sider på følgende sociale medier:

  • Facebook (Metaplatforms Ireland Ltd.)
    • Facebooks privatlivspolitik er tilgængelig her
    • Du kan tilpasse dine privatlivsindstillinger på Facebook her
  • Instagram (Metaplatforms Ireland Ltd.)
    • Instagrams privatlivspolitik er tilgængelig her
    • Du kan tilpasse dine privatlivsindstillinger på Instagram her
 

Typer af personoplysninger
Når du besøger eller interagerer med vores profiler på sociale medier, kan Sunset Boulevard og udbyderen af det pågældende sociale medie indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Oplysninger der er tilgængelige på din profil, herunder dit navn, køn, civilstatus, arbejdsplads, interesser og din by
  • Om du ”synes godt om” eller har anvendt andre reaktioner på vores profil
  • Kommentarer du efterlader på vores opslag, herunder i forbindelse med konkurrencer
  • At du har besøgt vores profil
 

Formålene med behandlingen
Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • Forbedring af vores produkter og services, herunder vores profiler og sider på sociale medier
  • Statistik og analyse
  • For at kunne kommunikere med dig hvis du kommenterer på et opslag, laver en anmeldelse eller sender os en besked
  • Markedsføring generelt, herunder afholdelse af konkurrencer
  • Rekruttering

Udbyderne af de sociale medier behandler blandt andet dine personoplysninger til følgende formål:

  • Forbedring af deres annoncesystem
  • For at give Sunset Boulevard statistikker, som udbyderne af de sociale medier blandt andet udarbejder på grundlag af dit besøg på vores profiler og sider
  • Annoncering og tilpasning af aktiviteterne på siden
 

Behandlingsgrundlag
Behandlingen af dine personoplysninger er baseret på nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesser i at kunne kommunikere med og markedsføre os overfor dig på vores profiler på sociale medier, samt vores legitime interesse i at forbedre vores produkter og services (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
 
  • Udbyderne af de sociale medier baserer behandlingen af dine personoplysninger på deres legitime interesser, herunder deres interesse i at forbedre deres annoncesystem og levere statistikker til Sunset Boulevard, som udbyderen af det sociale medie, fx udarbejder på baggrund af dit besøg på vores profil eller side på det sociale medie. Derudover har udbyderne af de sociale medier en legitim interesse i at levere en innovativ, individuelt tilpasset, sikker og rentabel tjeneste (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
 
  • Samtykke: Udbyderne af de sociale medier behandler visse af dine personoplysninger i overensstemmelse med dit samtykke, som du kan trække tilbage på et hvilket som helst tidspunkt via dine privatlivsindstillinger på det sociale medie (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).


Opbevaringsperiode

Vi opfordrer dig til at slette kommentarer, likes og andre interaktioner, du har efterladt på vores profil, hvis du ikke længere ønsker dem vist på vores sider. Sunset Boulevard sletter ikke sådanne offentligt tilgængelige interaktioner.

Se venligst privatlivspolitikken for udbyderen af de enkelte sociale medier for information om, hvor længe de opbevarer dine personoplysninger.

Hvem deler udbydere af sociale medier dine personoplysninger med?
Udbyderne af sociale media kan blandt andet dele dine personoplysninger med følgende kategorier af modtagere:

  • Andre enheder i den koncern, som udbyderen af det sociale medie er en del af
  • Eksternt med samarbejdspartnere, der leverer analyse- og undersøgelsesservices
  • Annoncører
  • Andre personer, som besøger vores profil eller side på det sociale medie (i det omfang dine oplysninger er offentligt tilgængelige)
  • Forskere og andre akademikere
 

Du kan finde mere information om, hvem udbyderne af de sociale medier deler dine personoplysninger med i de enkelte udbyderes privatlivspolitik. Udbyderne af de sociale medier kan overføre dine personoplysninger til modtagere uden for EU/EØS i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Du kan læse mere i de enkelte udbyderes privatlivspolitikker.

6. Hvis du søger job hos Sunset Boulevard

Hvis du søger job hos Sunset Boulevard, kan du læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i forbindelse med rekrutteringsprocessen i dette afsnit.

Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indeholder CPR-nummer eller følsomme personoplysninger, som fx personoplysninger der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet eller helbredsoplysninger.

Typer af personoplysninger
Sunset Boulevard kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

  • Kontaktoplysninger som navn, e-mailadresse og telefonnummer
  • Oplysninger der fremgår af ansøgning, CV og eventuelle bilag
  • Relevant information der er offentligt tilgængeligt på internettet og sociale medier, herunder information om tidligere ansættelsesforhold, aktiviteter, kompetencer, performance og generel fremtræden
  • Resultater af personlighedstests, hvis du gennemfører sådanne
  • Straffeattest, hvis nødvendigt i forhold til den stilling du har søgt
  • Helbredsoplysninger, hvis den stilling, du har søgt, stiller særlige krav til helbredsmæssige forhold
  • Referencer fra tidligere og/eller nuværende arbejdsgivere som du har angivet i din ansøgning, eller som du har givet samtykke til, at vi kan kontakte
 

Formål med behandlingen
Dine personoplysninger indgår i vores evaluering af, om du bliver tilbudt en stilling hos Sunset Boulevard.

Behandlingsgrundlag
Sunset Boulevard behandler dine personoplysninger på et eller flere af nedenstående grundlag:

  • Legitime interesser: Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at vurdere, om vi kan tilbyde dig en ansættelse, herunder på baggrund af relevante oplysninger der er offentligt tilgængelige på internettet og sociale medier (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
 
  • Samtykke: Hvis vi indhenter referencer fra tidligere og/eller nuværende arbejdsgivere, som du ikke har angivet som referencer i din ansøgning, beder vi om dit samtykke (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a). Hvis vi har behov for at se din straffeattest som led i vores vurdering, beder vi om dit samtykke (databeskyttelseslovens § 8, stk. 3). Hvis den stilling, du har søgt, undtagelsesvis stiller særlige krav til helbredsmæssige forhold vil vi – efter konkret vurdering – bede om dit udtrykkelige samtykke forud for behandlingen af sådanne personoplysninger (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a og artikel 9, stk. 2, litra a).
 

Opbevaringsperiode

Hvis vi kan tilbyde dig en stilling hos Sunset Boulevard, vil din ansøgning samt yderligere relevante personoplysninger, der indsamles i forbindelse med ansættelsesproceduren, blive opbevaret i din personalemappe hos os.

Hvis vi desværre ikke kan tilbyde dig en stilling, opbevarer vi som udgangspunkt dine personoplysninger i op til 6 måneder efter vores afslag, medmindre du har givet dit samtykke til længere opbevaring.

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet som led i vores ansættelsesprocedure. Tilbagekaldelse af dit samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger, men påvirker ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagekaldelsen. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os som angivet nedenfor.

Straffeattest slettes umiddelbart efter, at vi har gennemgået denne.

 

7. Videregivelse til andre dataansvarlige og overladelse til databehandlere

For at opfylde ovenstående formål kan vi give tredjeparter adgang til dine personoplysninger, der på baggrund af et kontraktuelt forhold med Sunset Boulevard leverer relevante ydelser. Det kan fx være IT-leverandører, mail- og marketingudbydere og leverandører af IT-løsninger. Sådanne serviceleverandører vil kun behandle personoplysninger i overensstemmelse med vores instruktioner i henhold til indgåede databehandleraftaler.

Som beskrevet i de forrige afsnit kan Sunset Boulevard også videregive dine personoplysninger til samarbejdspartnere inden for blandt andet sociale medier, annoncering og analyse. Formålet med videregivelsen er at målrette og personliggøre markedsføringen til dig via vores eller tredjeparters hjemmesider.   

Kæden af restauranter under Sunset Boulevard-konceptet er drevet af Danske Koncept Restauranter A/S og samarbejdspartnere (franchisetagere), som driver enkelte restauranter. I det omfang restauranter drives af selvstændige franchisetagere, kan personoplysninger blive indsamlet, videregivet eller overladt mellem disse selskaber til behandling af ovennævnte formål. Videregivelsen sker på baggrund af vores legitime interesse i at drive et samlet koncept og for at kunne tilbyde dig samme kundeoplevelse, fordele og services uanset, hvordan du er i kontakt med os (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

I forbindelse med Sunset Boulevards udvikling kan selskabsstrukturen ændre sig, fx ved helt eller delvist overdragelse af aktiviteterne i Sunset Boulevard. I tilfælde af overdragelse af dele af Sunset Boulevards forretning eller andre kommercielle ændringer, er behandlingsgrundlaget for den forbundne videregivelse af personoplysninger som udgangspunkt vores legitime interesse heri (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

Hvis dine personoplysninger overføres til databehandlere eller dataansvarlige, der er etableret i lande uden for EU/EØS, der ikke har et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, vil en sådan overførsel baseres på EU-Kommissionens standardkontrakter eller et andet lovlig overførselsgrundlag i overensstemmelse med kapitel V i databeskyttelsesforordningen. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om konkrete overførsler, herunder overførselsgrundlaget, er du altid velkommen til at kontakte os. Du har også ret til at få en kopi af overførselsgrundlaget udleveret.

8. Dine rettigheder

  • Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi behandler om dig
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling og videre behandling af dine personoplysninger
  • Du har ret til berigtigelse og sletning af dine personoplysninger, dog med visse lovbestemte undtagelser
  • Du har ret til at anmode os om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger
  • Under visse omstændigheder kan du også anmode om at modtage en kopi af dine personoplysninger samt om transmission af de personoplysninger, du har afgivet til os, til en anden dataansvarlig (dataportabilitet)
  • Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine personoplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag. Vores nyhedsbrev kan afmeldes ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet

9. Links til andre hjemmesider mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider eller til integrerede hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller for deres praksis i forbindelse med behandling af personoplysninger. Når du besøger andre hjemmesider, opfordres du til at læse hjemmesidens privatlivspolitik.

10. Spørgsmål og klage

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik eller hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du altid kontakte Sunset Boulevard som angivet nedenfor.

Danske Koncept Restauranter A/S
Sunset Boulevard
CVR-nr. 30241509
Nordager 26
6000 Kolding
E-mail: [email protected]

Hvis din klage ikke bliver løst af os, og du vil gå videre med sagen, kan du klage til Datatilsynet:

Datatilsynet
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.datatilsynet.dk/borger/klage
E-mail: [email protected]
Telefon: +45 33 19 32 00

11. Ændring af privatlivspolitikken

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer af denne privatlivspolitik fra tid til anden. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores hjemmeside.

Privatlivspolitikken er senest opdateret den 12.04.2023

Privacy policy

In this privacy policy you can read more about how Danske Koncept Restauranter A/S (hereinafter “Sunset Boulevard”) processes your personal data.

We encourage you to read the privacy policy before you hand over your personal data to Sunset Boulevard.

1. Data controller and contact information

The data controller for the processing of your personal data is:

Danske Koncept Restauranter A/S
Sunset Boulevard
CVR no. 30241509
Nordager 26
6000 Kolding
Denmark
E-mail: [email protected]

2. If you visit our website or use our app

The following paragraph describes our processing of personal data about visitors to www.sunset-boulevard.dk and our app.

2.1. Cookies

We use cookies to, among other things, optimize the user experience and the functions of the website and app as well as to prevent abuse and downtime. You can read more about the use of cookies in our cookie banner, which appears on the front page when you visit our website the first time.

You can always change your cookie settings by clicking on the small cookie symbol in the lower left corner of the website.

 

Types of personal data

Sunset Boulevard may collect the following personal data about you when you visit our website:

  • IP address
  • Browsing history
  • Information about your use of our website, including click-behaviour
  • Information about your device, including type, browser, operating system, MAC address

The purposes of the process

Your personal data may be processed for the following purposes:

  • Targeted marketing, including retargeting
  • Product and service development
  • Statistics and analysis

Legal basis for processing

We process your personal data on the following bases:

  • Legitimate interests: We base the processing of your personal data on our legitimate interests in, for example, conducting statistics, analyses, providing support, as well as improving and developing our products and services and to market Sunset Boulevard to you (Article 6(1)(f) of the General Data Protection Regulation).
  • Consent: When you visit our website, we ask for your informed consent to place cookies that are not functional cookies, according to the cookie rules. You can always withdraw your cookie consent (change your cookie settings and delete previously placed cookies) by clicking on the small cookie symbol in the lower left corner of the website.

Retention period

Cookies are deleted in accordance with our cookie policy, which is available via our cookie banner.

However, the information may be stored for a longer period in anonymised form.

Disclosure

We may share information about your use of our website with our social media, advertising, and analytics partners. We and our partners may combine the above-mentioned personal data with other information about you or comparable users. This may include personal data you have provided or data our partners have collected from your or others’ use of their services. The purpose of the disclosure is to target and personalise marketing to you via our or third parties’ websites. We disclose your personal data on the basis of our legitimate interest in showing you targeted, personalised marketing (Article 6(1)(f) of the General Data Protection Regulation). The precondition for offering you this service is your prior cookie consent for marketing as described above.

Some of our partners collect and process your personal data for their own purposes, and we therefore encourage you to read our partners’ privacy policies, which you can find links to via our cookie banner.

Your right to object

You always have the right to object to our processing of your personal data for direct marketing purposes. If you object to direct marketing, you will only receive general marketing that is not customised to you. Among other things, you can revisit your cookie settings via our website and decide which cookies you want to accept.

 

2.2. SunsetPLUS

Types of personal data

When you sign up as a SunsetPLUS subscriber via our website or our app, we process your personal data. We may process the following types of personal data about you:

  • Name, e-mail, telephone number, and birthday
  • Log-in, including password
  • Credit card details
  • Order history and receipts
  • Consent to marketing
  • Acceptance of terms and conditions
  • Information about your payment and use of the service, including transaction data
  • Information from your SunsetPOINT membership if you were previously a SunsetPOINT member

The purposes of the process

Your personal data will be processed for the following purposes:

  • Managing your subscription
  • Statistics and analysis
  • Targeted marketing. Data collected via cookies (where you have given your cookie consent) is compared with your subscription account details to personalise and target our marketing to you, so we only send you marketing we think will be interesting for you. See also paragraph1 above.

 

Legal basis for processing

We process your personal data on the below-mentioned bases:

  • Contractual obligations: The basis for the processing of your personal data is our contract with you regarding your SunsetPLUS subscription (Article 6(1)(b) of the General Data Protection Regulation).
  • Legitimate interests: We process your personal data based on our legitimate interest in conducting statistics and analysis to improve the user experience and our legitimate interest in sending you targeted marketing (Article 6(1)(f) of the General Data Protection Regulation).
  • Marketing consent: Sunset Boulevard may use your personal data for direct marketing purposes, including to send you newsletters, if you have given your prior and explicit consent to this (s. 10(1) of the Danish Marketing Act (markedsføringsloven)).

Retention period

As a general rule, we will process your personal data for the duration of your subscription, but we may keep the data for a longer period if required by law, for example the Danish Bookkeeping Act (bogføringsloven), which requires us to keep information relating to accounting records for up to 6 years (Article 6(1)(c) of the General Data Protection Regulation), if the processing is necessary for the establishment, exercise, or defence of legal claims, or for our legitimate interest in managing your rights as a former customer (Article 6(1)(f) of the General Data Protection Regulation).

In addition, the data may also be anonymised and used for statistics and analysis.

You can always withdraw your marketing consent by clicking on the unsubscribe link at the bottom of each email or by contacting us as described below. However, withdrawing your consent does not affect the legality of the processing that preceded your withdrawal.

We will keep documentation of your marketing consent for two years from the date you withdrew your consent to receive direct marketing material. We have determined the retention period based on our legitimate interest in being able to demonstrate that we have sent direct marketing in compliance with applicable legislation (Article 6(1)(f) of the General Data Protection Regulation).

 

2.3. SunsetPOINT

Types of personal data

When you sign up as a SunsetPOINT member via our website or our app, we process your personal data. We may process the following types of personal data about you:

  • Name, e-mail, and telephone number
  • Log-in, including password
  • Order history and receipts
  • Favourite restaurants
  • Preferred purchases
  • Your points and discounts earned
  • Consent to marketing
  • Acceptance of terms and conditions
  • Information on your use of the service
  • Information from your SunsetPLUS subscription if you were previously a SunsetPLUS subscriber
 
 

The purposes of the process

Your personal data will be processed for the following purposes:

  • Managing your membership
  • Statistics and analysis
  • Targeted marketing. Data collected via cookies (where you have given your cookie consent) is compared with your membership account details to personalise and target our marketing to you, so we only send you marketing we think will be interesting for you. See also paragraph1 above.

 

Legal basis for processing

We process your personal data on the below-mentioned bases:

  • Contractual obligations: The basis for the processing of your personal data is our contract with you regarding your SunsetPOINT membership (Article 6(1)(b) of the General Data Protection Regulation).
  • Legitimate interests: We process your personal data based on our legitimate interest in conducting statistics and analysis to improve the user experience and our legitimate interest in sending you targeted marketing and suggesting purchases based on previous orders (Article 6(1)(f) of the General Data Protection Regulation).

 

  • Marketing consent: Sunset Boulevard may use your personal data for direct marketing purposes, including to send you newsletters, if you have given your prior and explicit consent to this (s. 10(1) of the Danish Marketing Act (markedsføringsloven)). It is a condition of becoming a SunsetPOINT member that you have consented to receive marketing. However, you can always withdraw your consent and continue your membership.

Retention period

As a general rule, we will process your personal data for the duration of your membership, but we may keep your personal data for a longer period if required by law, for example the Danish Bookkeeping Act (bogføringsloven), which requires us to keep information relating to accounting records for up to 6 years (Article 6(1)(c) of the General Data Protection Regulation), if the processing is necessary for the establishment, exercise, or defence of legal claims, or for our legitimate interest in managing your rights as a former customer (Article 6(1)(f) of the General Data Protection Regulation).

In addition, the personal data may also be anonymised and used for statistics and analysis.

You can always withdraw your marketing consent by clicking on the unsubscribe link at the bottom of each email or by contacting us as described below.

We will keep documentation of your marketing consent for two years from the date you withdrew your consent to receive direct marketing material. We have determined the retention period based on our legitimate interest in being able to demonstrate that we have sent direct marketing in compliance with applicable legislation (Article 6(1)(f) of the General Data Protection Regulation).

 

2.4. Webshop

Types of personal data

When you use our webshop, we process your personal data. We may collect, process, and store the following types of your personal data:

  • Your name, email address, phone number, and address
  • Your payment details (if you use a credit/debit card, we only register 12 out of the 16-digit card number to identify your order in our system)
  • Information about your order/purchase history
  • Information you provide when completing a purchase or otherwise communicate with us
  • Use of discount codes and/or other membership benefits
  • Consent to marketing, including newsletters
  • Digital footprints (e.g., information about how you use Sunset Boulevard’s webshop)

The purposes of the process

Your personal data will be processed for the following purposes:

  • Completion of orders in our webshop, including sending of order confirmation and invoice
  • Managing deliveries and complaints
  • Managing your membership account and your use of our membership benefits
  • Sending out marketing
  • Statistics and analysis

Legal basis for processing

We process your personal data on the following bases:

  • Legitimate interests: We process your personal data based on our legitimate interest in marketing ourselves to you in cases where consent is not required as well as our legitimate interest in being able to conduct statistics and analysis with the purpose of developing and improving our services (Article 6(1)(f) of the General Data Protection Regulation).
  • Contractual obligations: We process your personal data to fulfil the purchase agreement concluded with you, including in order to deliver the ordered goods, handle order confirmations, complaints, returns, etc. (Article 6(1)(b) of the General Data Protection Regulation).

   

Retention period

Personal data registered in connection with purchases on Sunset Boulevard’s webshop is stored for up to 6 years. The retention period is determined on the basis of the retention requirement in s. 12 of the Danish Bookkeeping Act (bogføringsloven).

However, we can process and store your personal data for a longer period in anonymised form, or if we are obligated to do so by law.

 

2.5. Marketing, including newsletters, invitations to events and competitions, etc.

Types of personal data
Sunset Boulevard uses your personal data for direct marketing purposes, including sending out newsletters and invitations to events and competitions, if you have given your prior and explicit consent to this. If you have used our services, we may also send you invitations to customer satisfaction surveys and guest feedback (participation is voluntary).

We may collect, process, and store the following types of your personal data:

  • Name, e-mail address, telephone number and address
  • Your consent
  • Clicking behaviour on the website and in published material
  • Your response to our customer satisfaction survey
  • Order history, including any previous correspondence
  • Your preferences
 

The purposes of the processing

Your personal data may be processed for the following purposes:

  • Targeted marketing, including personalised emails and newsletters with, among other things, current member benefits and offers, invitations to events and competitions.
  • Improving and developing our services
  • Providing good customer service, including if your experience with us has given rise to any feedback.
  • Analysis and statistics
 

Legal basis for processing

We process your personal data on one or more of the following grounds:

  • Legitimate interests: The processing of your personal data in connection with analysis and statistics, including on the basis of responses to customer satisfaction surveys, is based on our legitimate interests in improving and developing our services (Article 6(1)(f) of the General Data Protection Regulation).

 

  • Consent: We use your personal data for direct marketing, including sending newsletters and invitations to events and competitions, if you have given your prior and explicit consent hereto (s. 10(1) of the Danish Marketing Act (markedsføringsloven) and Article 6(1)(a) of the General Data Protection Regulation).
 

Retention period

Your personal data will be stored as long as your consent to receive newsletters is active.

You can always withdraw your consent by clicking on the unsubscribe link at the bottom of each email or by contacting us as described below. However, withdrawing your consent does not affect the legality of the processing that preceded the withdrawal.

We will keep documentation of your marketing consent for two years from the date you withdrew your consent to receive direct marketing material. We have determined the retention period based on our legitimate interest in being able to demonstrate that we have sent direct marketing in compliance with applicable legislation (Article 6(1)(f) of the General Data Protection Regulation).

2.6. Contact form and other communication

Types of personal data

When you use our contact form under “Praise and criticism” or communicate with us in another context, we process the following types of personal data about you:

  • Name, email address, phone number
  • What your enquiry concerns, e.g., order and payment details
  • Date of your enquiry
  • Other information you provide in connection with your enquiry. We encourage you not to provide us with sensitive personal data or your social security number unless it is strictly necessary for the processing of your enquiry. If you submit sensitive personal data or a social security number by e-mail, the data should be sent in a highly encrypted form.
 

The purposes of the processing

Your personal data will be processed for the following purposes:

  • Handling your enquiry and any orders
  • Observance of any rights
  • General communication
  • Statistics and analysis
 

Legal basis for processing

We process your personal data on the below-mentioned bases. The basis depends on the nature of your enquiry.

  • Legitimate interests: We may process your personal data based on our legitimate interests in handling your enquiry, communicating with you, and developing our products and services (Article 6(1)(f) of the General Data Protection Regulation).
  • Contractual obligations: If your enquiry concerns the (potential) conclusion of a contract, we will process your personal data to implement pre-contractual measures (Article 6(1)(b) of the General Data Protection Regulation).
 

Retention period
General enquiries are stored for 12 months, but the retention period depends on the content of the enquiry.

Personal data relating to accounting records, which we are obliged to store under the Danish Bookkeeping Act (bogføringsloven), is kept for up to 6 years.

3. If you visit our restaurants

When you visit our restaurants, Sunset Boulevard processes your personal data, and you can read more about our processing of your personal data in this paragraph.

Types of personal data

When you visit our restaurants, we process the following types of personal data about you:

  • Your purchases
  • Payment details (if you use a credit/debit card, we only register 12 out of the 16-digit card number to identify your order in our system).
  • Date and time of your visit
  • Photo and video material in connection with television surveillance in our restaurants
 

The purposes of the processing

Your personal data may be processed for the following purposes:

  • To complete your purchases
  • To monitor and maintain the security of our restaurants
  • To prevent and solve crimes
 

Legal basis for processing

We process your personal data on the following bases:

  • Legitimate interests: We base the processing of your personal data on our legitimate interests in ensuring the safety of our visitors and our staff (Article 6(1)(f) of the General Data Protection Regulation). Data relating to criminal offences collected through CCTV is also processed based on our legitimate interests in solving criminal offences (s. 8(3) of the Danish Data Protection Act (databeskyttelsesloven)).
  • Legal obligation: The processing of your payment details and information about your purchases is necessary for compliance with applicable bookkeeping, VAT, and marketing legislation (Article 6(1)(c) of the General Data Protection Regulation).
 

Retention period

Surveillance footage taken for crime prevention purposes will be deleted or anonymised within 30 days from the day of the recording, unless it is necessary for Sunset Boulevard to retain the recording for the purpose of handling a specific dispute, for example in connection with solving a criminal offence.

Information relating to accounting records which we are obliged to keep under the Danish Bookkeeping Act (bogføringsloven), is kept for up to 6 years.

However, we may process your personal data for a longer period in anonymised form.

Disclosure

In the event of criminal acts or suspicion thereof, recordings from television surveillance, etc., can be disclosed to the police. Sunset Boulevard’s surveillance cameras are registered in the Police Camera Register (POLCAM). Disclosure may also take place if required by law.

At the entrance to TV-monitored areas, we have placed signs locally in the restaurants in accordance with the Danish Act on TV Surveillance (tv-overvågningsloven).

4. If you are a contact person of a supplier, business partner, etc.

If you cooperate with Sunset Boulevard through your professional activities, including as the owner of a sole trader business or as a contact person of one of our suppliers or other business partners, you can read more about our processing of your personal data here.

Types of personal data

Sunset Boulevard may collect, process, and store the following types of personal data about you:

  • Name, company, job title
  • Your work-related contact information, such as email address, phone number, and address
  • Contractual information, such as orders, invoices, contracts, and other agreements between your company (or your employer) and Sunset Boulevard, which may contain, for example, your contact information.
  • Other information included in our correspondence

We may receive such information directly from you (primarily through emails and other correspondence with you) or from a third party such as your employer. We process your data if your company or the company you work for enters into an agreement with Sunset Boulevard, if you have shown interest in our products and services, for example by sharing your contact information with us, or in connection with other cooperations.

The purposes of the processing

Your personal data may be processed for the following purposes:

  • Management of our professional collaboration, including the fulfilment of agreements
  • Statistics and analysis
 

Legal basis for processing

Sunset Boulevard primarily processes your personal data on one or more of the following bases:

  • Contractual obligations: In certain cases, the processing of your personal data is necessary for the performance of a contract to which you are a party (Article 6(1)(b) of the General Data Protection Regulation).
  • Legitimate interests: We may process your personal data based on our legitimate interests in administering day-to-day operations, including upholding our rights and obligations under the agreements we have concluded with our business partners (Article 6(1)(f) of the General Data Protection Regulation).
 

Retention period

Personal data relating to professional collaborations are generally kept for up to 6 years after termination of the agreement or collaboration unless specific reasons justify a longer retention period.

5. If you visit our social media profiles

If you visit Sunset Boulevard’s social media profiles and pages, you can read more about our processing of your personal data in this paragraph.

Sunset Boulevard and the social media providers are jointly responsible for the processing of personal data collected in connection with your visit to Sunset Boulevard’s profile or page on the specific social media platform.

Sunset Boulevard has profiles or pages on the following social media platforms:

  • Facebook (Meta Platforms Ireland Ltd.)
    • Facebook’s privacy policy is available here
    • You can customise your privacy settings on Facebook here
  • Instagram (Meta Platforms Ireland Ltd.)
    • Instagram’s privacy policy is available here
    • You can customise your privacy settings on Instagram here
 

Types of personal data

When you visit or interact with our social media profiles, Sunset Boulevard and the social media provider may collect, process, and store the following types of personal data about you:

  • Information available on your profile, including your name, gender, civil status, workplace, interests, image, and your city
  • Whether you “like” or have applied other reactions to our profile
  • Comments you leave on our posts, including in connection with competitions
  • That you have visited our profile
 

The purposes of the processing

Sunset Boulevard processes your personal data for the following purposes:

  • Improving our products and services, including our social media profiles and pages
  • Statistics and analysis
  • To communicate with you if you comment on a post, make a review, or send us a message
  • Marketing in general, including the organisation of competitions
  • Recruitment

Social media providers process your personal data for the following purposes:

  • Improving their ad system
  • To provide Sunset Boulevard with statistics which the social media providers compile based on, among other things, your visit to our profiles and pages
  • Advertising and customising of the activities on the page
 

Legal basis for processing

The processing of your personal data is based on the following legal bases:

  • Legitimate interests: We base the processing of your personal data on our legitimate interests in communicating with you and market ourselves to you on our social media profiles, as well as our legitimate interest in improving our products and services (Article 6(1)(f) of the General Data Protection Regulation).

Social media providers base the processing of your personal data on their legitimate interests, including their interest in improving their ad system and providing statistics to Sunset Boulevard, which the social media provider, for example, complies based on your visit to Sunset Boulevard’s profile or social media page. In addition, the social media providers have a legitimate interest in providing an innovative, individually adapted, secure, and profitable service (Article 6(1)(f) of the General Data Protection Regulation).

  • Consent: The social media providers process some of your personal data in accordance with your consent, which you can withdraw at any time through your social media privacy settings (Article 6(1)(a) of the General Data Protection Regulation).

   

Retention period

We keep your enquiries, which are not publicly posted, for up to 2 years. However, the information can be stored for a longer period in anonymised form.

We encourage you to delete comments, likes, and other interactions you have left on our profile yourself if you no longer want them shown on our pages. Sunset Boulevard does not delete such publicly available interactions.

Please see the privacy policy of each social media provider for information on how long they store your personal data.

Who do social media providers share your personal data with?

Social media providers may, among other things, share your personal data with the following categories of recipients:

  • Other entities in the group of which the social media provider is a part of
  • External partners providing analysis and survey services
  • Advertisers
  • Other individuals visiting our social media profile or page (to the extent that your personal data is publicly available)
  • Researchers and other academics
    • You can find more information about with who the social media providers share your personal data in each provider’s privacy policy. The social media providers may transfer your personal data to recipients outside the EU/EEA in accordance with applicable data protection legislation. You can read more in the privacy policies of each provider.
 
 

6. If you apply for a job

If you are applying for a job at Sunset Boulevard, you can read more about our processing of your personal data in connection with the recruitment process in this paragraph.

We recommend that your application does not contain a social security number or sensitive personal data, such as personal data revealing racial or ethnic origin, religion, trade union membership, sexuality, or health information.

Types of personal data

Sunset Boulevard may collect, process, and store the following personal data:

  • Contact information such as name, email address, and phone number
  • Information contained in the application, CV, and any supporting documents
  • Relevant information publicly available on the internet and social media, including information on previous employment, activities, competences, performance, and general appearance
  • Results of personality tests if you complete any
  • Criminal records if required for the position you have applied for
  • References from your previous and/or current employers
  • Health information, if the position you have applied for requires special health conditions
  • Additional information you provide in relation to the recruitment process
 

Purposes of the processing

Your personal data is part of our evaluation of whether you will be offered a position at Sunset Boulevard.

Legal basis

Sunset Boulevard will process your personal data based on the following legal bases:

  • Legitimate interests: We process your personal data based on our legitimate interests in assessing whether we can offer you a job, including on the basis of publicly available information on the internet and social media. (Article 6(1)(f) of the General Data Protection Regulation).

 

  • Consent: If we obtain references from previous and/or current employers that you have not provided as references in your application, we will ask for your consent (Article 6(1)(a) of the General Data Protection Regulation). If, exceptionally, the position you have applied for requires specific health conditions, we will ask for your explicit consent prior to the processing of such personal data (Articles 6(1)(a) and 9(2)(a) of the General Data Protection Regulation).

 

Retention period

If you are offered a position with Sunset Boulevard, your application and additional relevant personal data obtained during the recruitment process will be stored in your employee file according to Article 6(1)(b) of the General Data Protection Regulation.

If you are not offered a position, we will store your application and any additional personal data obtained during the recruitment process for a period of 6 months following our rejection, unless you have provided your consent to the storage hereof for a longer period.

You may withdraw any consent you may have given as part of our recruitment process at any time. The withdrawal of your consent will affect the future processing of your personal data but will not affect the lawfulness of the processing based on the consent prior to the withdrawal. If you wish to withdraw your consent, please contact us as stated below.

If we have collected your criminal record, we will delete it immediately after our review.

7. If you use our whistleblower service

The purpose of our whistleblower service
Suspicions of improper conduct and violations of applicable law or internal guidelines can be reported through our whistleblower service.

When an alert is issued, we will process personal data of the data subjects who are part of the alert (i.e. the sender of the alert, the person who is the subject of the alert and other third parties involved) for the purpose of handling and investigating the alert.

If you report a presumed infringement, such alert will remain confidential and, at your option, anonymous. However, you should in any case provide an e-mail address at which you can be contacted, as we may need to obtain further information about the infringement in order to handle the case properly.

Types of personal data
We may process the following personal data about the reported person:

  • Name, job title, contact information, and other reported information
  • Description of the presumed infringement

The following personal data may be processed about other persons mentioned in the alert:

  • Name, job title, contact information, and other reported information
 

Purposes of processing

Your personal data may be processed for the following purposes:

  • Administration of the whistleblower service
  • Handling of reported infringements, including clarification of potentially criminal matters
 

Legal basis

Sunset Boulevard processes your personal data on the following legal bases:

  • Legitimate interests: We may process your personal data on the basis of our legitimate interest in investigating reported infringements (Article 6(1)(f) of the General Data Protection Regulation).
  • Legal obligation: As it is a legal obligation for Sunset Boulevard to have a whistleblower system, we process personal data in order to fulfil our legal obligation to keep the system operational and to handle the alerts made through the system (Article 6(1)(c) of the General Data Protection Regulation).

Retention period

We store the personal data for as long as necessary to handle the specific alerts.

8. Disclosure to other data controllers and outsourcing to data processors

To fulfil the above purposes, we may give access to your personal data to third parties who provide us relevant services on the basis of a contractual relationship with Sunset Boulevard. This may include, for example, IT suppliers, mail and marketing providers and IT solution providers. Such service providers will only process personal data in accordance with our instructions according to concluded data processor agreements.

As described in the previous paragraphs, Sunset Boulevard may also disclose your personal data to business partners in areas such as social media, advertising, and analytics. The purpose of the disclosure is to target and personalise marketing to you via either our or third parties’ websites.

The chain of restaurants under the Sunset Boulevard concept is operated by Danske Koncept Restauranter A/S and partners (franchisees) who operate individual restaurants. To the extent that restaurants are operated by independent franchisees, personal data may be collected, transferred, or disclosed between these companies for the processing of the above-mentioned purposes. The disclosure is based on our legitimate interest in operating a unified concept and to offer you the same customer experience, benefits, and services regardless of how you are in contact with us (Article 6(1)(f) of the General Data Protection Regulation).

In the context of Sunset Boulevard’s development, the corporate structure may change, for example through the full or partial transfer of the activities of Sunset Boulevard. In the event of partial transfer of activities containing personal data, the legal basis for the related disclosure of personal data is generally our legitimate interests in developing and transferring activities (Article 6(1)(f) of the General Data Protection Regulation).

Your personal data may be transferred to data processors or data controllers established in countries outside the EU/EEA that do not have an adequate level of protection. Such transfers will only take place once a transfer tool is secured. The transfers will be based on the EU Commission’s standard contractual clauses or another lawful transfer tool in accordance with Chapter V of the General Data Protection Regulation, which you have a right of access to. If you have any questions or would like to know more about specific transfers, including the transfer tool, please do not hesitate to contact us.

9. Your rights

 

  • You have the right to access the personal data we process about you
  • You have the right to object to our collection and further processing of your personal data
  • You have the right to rectification and deletion of your personal data, however there are certain statutory exceptions, including the Danish Bookkeeping Act (bogføringsloven)
  • You have the right to ask us to restrict the processing of your personal data
  • In certain circumstances, you may also request to receive a copy of your personal data and to transmit the personal data you have provided to us to another data controller (data portability)
  • You can withdraw any consent you may have given us at any time. We will then delete your personal data unless we can continue the processing on another legal basis. Our newsletter can be unsubscribed by clicking on the link at the bottom of the newsletter
 
 

10. Links to other websites

Our website may contain links to other websites or to integrated websites. We are not responsible for the content of other companies’ websites or their practices regarding processing of personal data. When you visit other websites, you are encouraged to read the owner’s privacy policy and other relevant policies.

11. Questions and complaints

If you have any questions about this privacy policy or if you wish to complain about our processing of your personal data, you can always contact Sunset Boulevard as stated below.

Danske Koncept Restauranter A/S
Sunset Boulevard
CVR no. 30241509
Nordager 26
6000 Kolding
Denmark
E-mail: [email protected]

If your complaint is not resolved by us and you want to take the matter further, you can complain to the data protection agency in your country. You can find a list of European data protection agencies and their contact information here.

In Denmark the data protection agency is:

Datatilsynet

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby
Denmark

www.datatilsynet.dk/borger/klage
E-mail: [email protected]

  1. Amendments to the privacy policy

We reserve the right to make amendments to this privacy policy from time to time. The then current privacy policy will be available on our website.

The privacy policy was last updated on 13.04.2023.