Restaurant

Sunset Boulevard Viborg – Holstebrovej

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - Viborg – Holstebrovej
Holstebrovej 6B
8800 Viborg | Tlf. 86 60 06 68 | Find vej

Åbningstider

Mandag-søndag:
10.00-22.00

Særlige åbningstider

04-09-2023 – 27-09-2023: Lukket

Drive-in

Indendørs legeland

Take away i Viborg

Trænger du til at prøve noget nyt? Prøv vores sandwich i en grovbolle med rug eller ciabatta og få en på smagsoplevelsen.

Vi er en kæde med stolte og stærke værdier. Vi arbejder hver dag på at give dig en unik og smagfuld oplevelse og nyder at yde en god service, både hvad angår vores mad og service.

Take away i Viborg

Skal det gå lidt hurtigt? Eller vil du bare have din yndlingsmenu med hjem? Skal ske. 

Bestiller du din mad online, undgår du helt at stå i kø, og du kan helt selv bestemme, hvornår du vil afhente din mad. 

Se vores brede udvalg af sandwich og burgere. Bestil den online og snup den i farten. 

Det er nemt, hurtigt og lækkert. Bestil nu og lad os forkæle dig.

Bestil take away i Viborg – Holstebrovej

Har du har brug for en pause fra madlavningen derhjemme? Så bestil take away fra Sunset Boulevard i Viborg – Holstebrovej. Det er en sikker løsning for den travle børnefamilie eller hvis du vil have mere tid til at nyde tiden sammen med dine nærmeste. Vi står klar til at servere et lækkert måltid, som du kan nyde i vores restaurant eller som take away.
Hvis du leder efter en nem og lækker løsning til frokost, middag eller bare en hurtig snack, så er Sunset Boulevard i Viborg – Holstebrovej stedet at besøge. Vores menukort har alt fra burgermenuer til salater, og vores udvalg af sandwichs er fyldt med lækre ingredienser.
Bestil din take away fra Sunset Boulevard i Viborg – Holstebrovej i dag og oplev en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Sunset Boulevard Viborg – Holstebrovej – Det føles bare bedre!

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i Viborg – Holstebrovej

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Du kan også få hjælp her

Sunset Boulevard i Viborg – Holstebrovej har generelt åbent:
Mandag-søndag:
10.00-22.00

Dog kan åbningstiderne variere på helligdage og under specielle begivenheder.
Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i Viborg – Holstebrovej. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i Viborg – Holstebrovej ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i Viborg – Holstebrovej tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.