Restaurant

Sunset Boulevard Vejle – Dandyvej

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - Vejle – Dandyvej
Dandyvej 1A
7100 Vejle | Tlf. 75 50 01 02 | Find vej

Åbningstider

Mandag-søndag:
09.00-22.00

Særlige åbningstider

Restauranten har ingen særlige åbningstider lige nu.

Drive-in

Sandwich i Vejle

Er maven tom og ganen tør? Say no more – i Vejle har vi løsningen!

Du finder nemt den gastronomiske lykke på Dandyvej. I Vejle byder vi inden for til friske- og håndlavede sandwich, sprøde burgere, grønne salater med bid og selvfølgelig vores legendariske, gyldne pommes frites med vores helt særlige krydderiblanding.

Alle sandwich, burgere og salater bygges, skabes og kreeres på netop din bestilling; hvad der ganske enkelt betyder, at du aldrig går glip af oplevelsen af den helt rigtige smag eller kvalitet. 

For os er nem mad nemlig ikke alene hurtig mad; det er også, og især, god mad – med alt hvad det indebærer! Hos os går vi op i det gode håndværk – et håndværk vi efterhånden har øvet os på i mere end 15 år, og som vi efterhånden godt tør at prale lidt af.

Hver evig eneste sandwich, salat eller burger bliver skabt med den helt rigtige mængde kærlighed, finesse og ånd. Og dét kan smages! Helt ned til allersidste, sprøde bid. 

Bestil online og tag maden med!

Skal der lidt fart på? I Vejle har vi gjort din bestilling så nem som mulig. Det betyder, at du, hvis du bestiller online, kvit og frit og helt uden fordømmende blikke kan springe køen over og afhente din mad ved én af stationerne.

På den måde sikrer du dig et godt og lækkert måltid mad, der står klar og parat til du træder ind ad døren. 

Du kan bestille til dig selv, til vennerne eller familien. Kun sulten sætter grænser!

Du er som altid velkommen til at nyde dit måltid i vores hyggelige restaurant. Men har du noget du skal nå, er du selvfølgelig også velkommen til at tage maden med ud af huset – det koster ikke ekstra! 

Velkommen indenfor og velbekomme!

Bestil take away i Vejle – Dandyvej

Har du har brug for en pause fra madlavningen derhjemme? Så bestil take away fra Sunset Boulevard i Vejle – Dandyvej. Det er en sikker løsning for den travle børnefamilie eller hvis du vil have mere tid til at nyde tiden sammen med dine nærmeste. Vi står klar til at servere et lækkert måltid, som du kan nyde i vores restaurant eller som take away.
Hvis du leder efter en nem og lækker løsning til frokost, middag eller bare en hurtig snack, så er Sunset Boulevard i Vejle – Dandyvej stedet at besøge. Vores menukort har alt fra burgermenuer til salater, og vores udvalg af sandwichs er fyldt med lækre ingredienser.
Bestil din take away fra Sunset Boulevard i Vejle – Dandyvej i dag og oplev en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Sunset Boulevard Vejle – Dandyvej – Det føles bare bedre!

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i Vejle – Dandyvej

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Du kan også få hjælp her

Sunset Boulevard i Vejle – Dandyvej har generelt åbent:
Mandag-søndag:
09.00-22.00

Dog kan åbningstiderne variere på helligdage og under specielle begivenheder.
Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i Vejle – Dandyvej. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i Vejle – Dandyvej ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i Vejle – Dandyvej tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.