Restaurant

Sunset Boulevard Vejle – Dandyvej

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - Vejle – Dandyvej
Dandyvej 1A
7100 Vejle | Tlf. 75 50 01 02 | Find vej

Åbningstider

Mandag-søndag:
09.00-22.00

Særlige åbningstider

Restauranten har ingen særlige åbningstider lige nu.

Drive-in

Sandwich i Vejle

Er maven tom og ganen tør? Say no more – i Vejle har vi løsningen!

Du finder nemt den gastronomiske lykke på Dandyvej. I Vejle byder vi inden for til friske- og håndlavede sandwich, sprøde burgere, grønne salater med bid og selvfølgelig vores legendariske, gyldne pommes frites med vores helt særlige krydderiblanding.

Alle sandwich, burgere og salater bygges, skabes og kreeres på netop din bestilling; hvad der ganske enkelt betyder, at du aldrig går glip af oplevelsen af den helt rigtige smag eller kvalitet. 

For os er nem mad nemlig ikke alene hurtig mad; det er også, og især, god mad – med alt hvad det indebærer! Hos os går vi op i det gode håndværk – et håndværk vi efterhånden har øvet os på i mere end 15 år, og som vi efterhånden godt tør at prale lidt af.

Hver evig eneste sandwich, salat eller burger bliver skabt med den helt rigtige mængde kærlighed, finesse og ånd. Og dét kan smages! Helt ned til allersidste, sprøde bid. 

Bestil online og tag maden med!

Skal der lidt fart på? I Vejle har vi gjort din bestilling så nem som mulig. Det betyder, at du, hvis du bestiller online, kvit og frit og helt uden fordømmende blikke kan springe køen over og afhente din mad ved én af stationerne.

På den måde sikrer du dig et godt og lækkert måltid mad, der står klar og parat til du træder ind ad døren. 

Du kan bestille til dig selv, til vennerne eller familien. Kun sulten sætter grænser!

Du er som altid velkommen til at nyde dit måltid i vores hyggelige restaurant. Men har du noget du skal nå, er du selvfølgelig også velkommen til at tage maden med ud af huset – det koster ikke ekstra! 

Velkommen indenfor og velbekomme!

Få mere information om Sunset Boulevard i Vejle – Dandyvej

Sammen planter vi folkeskove og lommeskove
- Når du køber en børnemenu hos Sunset Boulevard i Vejle – Dandyvej.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
- Få alle nyheder, konkurrencer – og ikke mindst fordele før alle andre.
Et arbejde, der smager af mere
- Se om vi har ledige stillinger i vores restaurant i Vejle – Dandyvej.

Anmeldelser af Sunset Boulevard Vejle – Dandyvej

Bjørn S. ★★★★★ Opdateret anmeldelse:Havde oprindeligt givet 1 stjerne grundet jeg fik en P bøde jeg var rygende uenig i, da den var grundet 2 besøg samme dag hvor jeg ved et tilfælde ikke fik flyttet bilen imellem og så røg i fælden med den automatiske P registrering.Efter at have rettet henvendelse til Sunset er denne blevet annulleret, hvilket jeg sætter stor pris på. Tak for hjælpen, sætter pris på at I tog min klage seriøst.Svinger mig op på 5 stjerner fordi I har gjort en ekstra indsats for mig her :)Annie K. ★★★★★ Jeg elsker sunset 😍😍😍Jan R. ★★★★☆ Frank J. ★★★★☆ Jesper N. ★★★★★ Hans Jørgen T. ★★★★★ Rigtig god mad og smile service, og synes at det flot lokaler .Birgit og Jes N. ★★★★☆ Mikkel Mellergaard J. ★★★★★ Mikkel Mellergaard J. ★★★★★ Alan R. ★★★★☆ Michael P. ★★★★☆ Lars Dahl J. ★★★★★ johnni stengade H. ★★★★☆ Georgian J. ★★★★★ Thomas C. ★★★★☆ Kenneth F. ★★★★★ Fik en Triple Pepper sidst jeg var i Vejle.🥓 Bacon 🥓Bacon var stegt til perfektion.Det har jeg aldrig prøvet førOg jeg er altså Sunset+ kunde !Lars Kjær M. ★★★★☆ Fast food i den bedre ende.Måske prisen er ved at stikke lidt af i forhold til indhold.Christian K. ★★★★★ Altid en god oplevelse hos Sunset i Vejle 🙂Neil S. ★★★★★ Ulla K. ★★★★★ Kristoffer N. ★★★★★ Evald Hammershøj J. ★★★★★ Gode menuer, lækker burgerNicolai J. ★★★★★ Poul Wegener J. ★★★★☆ Gode bøffer, dejligt krydret.Michael Linding Mariegaard L. ★★★★☆ Liga L. ★★★★☆ Tom David L. ★★★★☆ Gunnar C. ★★★★☆ Lea K. ★★★★★ Vi var blevet skuffet over at den lovede mad til Frøs Stafetten ikke kom i den lovede mængde til den lovede tid, så der var mange der brød op efter løbet, hvor af rigtig mange havde fået samme idé som os og tog på SunSet. Vi havde lidt forventet stresset personale, der ikke havde tid til et smil. Men nej! De løb lidt hurtigere end vanligt, men de var alle smilende og venlige. Og maden var god som altidDiana C. ★★★★★ Best fast food place I've been to.Vladyslav H. ★★★★★ Helga S. ★★★★★ Søren F. ★★★★★ Fint stedResponse from the ownerDet er vi glade for! Tak for din feedback. Glenn B. J. ★★★★☆ Nicole G. ★★★★★ Sehr schönes kleines Fastfood Restaurant. Sehr lecker, netter Service...gerne wieder. 👍👍Response from the ownerDet lyder fantastisk! Vi er glade for at høre, at du nød din oplevelse :) Flemming S. ★★★★☆ js_loader"]
Vi glæder os til at se dig i Vejle – Dandyvej.

Det sker i restauranten

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i Vejle – Dandyvej

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Du kan også få hjælp her

Sunset Boulevard i Vejle – Dandyvej har generelt åbent:
Mandag-søndag:
09.00-22.00

Dog kan åbningstiderne variere på helligdage og under specielle begivenheder.
Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i Vejle – Dandyvej. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i Vejle – Dandyvej ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i Vejle – Dandyvej tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.