Restaurant

Sunset Boulevard Taastrup

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - Taastrup
Helgeshøj Alle 32A
2630 Taastrup | Tlf. 74992407 | Find vej

Åbningstider

Mandag – Søndag:
10.00-22.00

Særlige åbningstider

Restauranten har ingen særlige åbningstider lige nu.

Drive-in

Nem take away i Taastrup – få god mad på farten, eller nyd den i vores restaurant

Leder du efter lækker og nem take away i Taastrup? Så læg vejen forbi vores restaurant, hvor du kan nyde lækre og saftige burgere, skønne sandwiches og et skønt udvalg af sides. Du kan selvfølgelig også vælge at få din take away med og spise den hjemme eller på farten.

Hos Sunset Boulevard mener vi, at take away skal være lækkert. Maden skal laves af gode råvarer. Og det skal smage godt.

Vores take away i Taastrup er ingen undtagelse. Tag et kig i vores store menukort, hvor du kan bestille lækker og nem take away. 

Hvis du skal have maden hurtigt, kan du med fordel bestille den via vores online bestillingssystem. Vælg din take away og sammensæt dit måltid. Herefter vælger du et afhentningstidspunkt – og så står vi klar med din take away i vores restaurant i Taastrup, når du henter den.

Bestil take away i Taastrup

Har du har brug for en pause fra madlavningen derhjemme? Så bestil take away fra Sunset Boulevard i Taastrup. Det er en sikker løsning for den travle børnefamilie eller hvis du vil have mere tid til at nyde tiden sammen med dine nærmeste. Vi står klar til at servere et lækkert måltid, som du kan nyde i vores restaurant eller som take away.
Hvis du leder efter en nem og lækker løsning til frokost, middag eller bare en hurtig snack, så er Sunset Boulevard i Taastrup stedet at besøge. Vores menukort har alt fra burgermenuer til salater, og vores udvalg af sandwichs er fyldt med lækre ingredienser.
Bestil din take away fra Sunset Boulevard i Taastrup i dag og oplev en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Sunset Boulevard Taastrup – Det føles bare bedre!

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i Taastrup

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Du kan også få hjælp her

Sunset Boulevard i Taastrup har generelt åbent:
Mandag – Søndag:
10.00-22.00

Dog kan åbningstiderne variere på helligdage og under specielle begivenheder.
Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i Taastrup. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i Taastrup ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i Taastrup tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.