Restaurant

Sunset Boulevard Svendborg

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - Svendborg
Nyborgvej 2A
5700 Svendborg | Tlf. 74 99 24 41 | Find vej

Åbningstider

Mandag-søndag:
11.00 – 21.00

Særlige åbningstider

Restauranten har ingen særlige åbningstider lige nu.

Besøg Sunset Boulevard i Svendborg

Hos Sunset Boulevard finder du klassisk fastfood og lækre alternativer, når du er ude efter et hurtigt, velsmagende og nærende måltid.

I Svendborg er vi placeret tæt på centrum og det hyggelige havnemiljø, som byder på et væld af dejlige steder, hvor du kan nyde din mad. Her er tale om en Grab`n Go restaurant, hvor fokus er på hurtig betjening.

Du kan bestille din ønskede mad online og hente den ved skranken på det aftalte tidspunkt. Du kan også bestille direkte ved skranken, som du kender det. Hos Sunset Boulevard finder du klassisk fastfood som burgere og pomfritter samt vores kendte sandwiches. Vi sætter en ære i at tilberede velsmagende og nærende fastfood, og vi anvender kun friske råvarer i vores restauranter. Selvom det går hurtigt hos Sunset Boulevard i Svendborg, er maden frisk og lækker.

Vi glæder os til at tage imod din bestilling næste gang, at menuen står på take away. Vores menukort bliver løbende opdateret, og vi tager altid imod inputs fra vores mange kunder. Der er noget for enhver smag hos Sunset Boulevard i Svendborg, hvor du også finder lækre plantebaserede måltider.

Få mere information om Sunset Boulevard i Svendborg

Sammen planter vi folkeskove og lommeskove
- Når du køber en børnemenu hos Sunset Boulevard i Svendborg.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
- Få alle nyheder, konkurrencer – og ikke mindst fordele før alle andre.
Et arbejde, der smager af mere
- Se om vi har ledige stillinger i vores restaurant i Svendborg.

Anmeldelser af Sunset Boulevard Svendborg

Vi glæder os til at se dig i Svendborg.

Det sker i restauranten

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i Svendborg

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Du kan også få hjælp her

Sunset Boulevard i Svendborg har generelt åbent:
Mandag-søndag:
11.00 – 21.00

Dog kan åbningstiderne variere på helligdage og under specielle begivenheder.
Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i Svendborg. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i Svendborg ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i Svendborg tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.