Restaurant

Sunset Boulevard Nyborg

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - Nyborg
Slipshavnsvej 9
5800 Nyborg | Tlf. 65 31 80 05 | Find vej

Åbningstider

Mandag-søndag:
10.00-22.00

Særlige åbningstider

Restauranten har ingen særlige åbningstider lige nu.

Drive-in

Udendørs legeland

Indendørs legeland

Besøg Sunset Boulevard i Nyborg

Tag hele familien med og besøg vores restaurant i Nyborg. Her er der noget for enhver smag – og for både den store og den lille sult.

Et godt måltid handler ikke kun om at få mættet maven. Det handler også om smag, kvalitet og gode oplevelser. Derfor har vi gjort os umage med at vælge de helt rigtige råvarer til din sandwich eller burger. 

Det skal nemlig også smage af noget. Og det skal smage godt!

Prøv fx vores lækre, friske sandwich i en grovbolle med rug eller ciabatta. Eller hvad med en sprød og lun burger med saftig bøf, masser af salat og vores helt egen tomatrelish? 

Altid frisk- og håndlavet og bygget på godt håndværk!

Take away i Nyborg

Hverdagen kan være travl og somme tider kniber det lidt med tiden. Det ved vi godt. Derfor kan du selvfølgelig bestille din mad online. Som take away eller dine in.

Så sparer du tid og springer køen over. Vi sørger til gengæld for at have din mad klar, når du er klar – og sulten.

Bestil take away i Nyborg

Har du har brug for en pause fra madlavningen derhjemme? Så bestil take away fra Sunset Boulevard i Nyborg. Det er en sikker løsning for den travle børnefamilie eller hvis du vil have mere tid til at nyde tiden sammen med dine nærmeste. Vi står klar til at servere et lækkert måltid, som du kan nyde i vores restaurant eller som take away.
Hvis du leder efter en nem og lækker løsning til frokost, middag eller bare en hurtig snack, så er Sunset Boulevard i Nyborg stedet at besøge. Vores menukort har alt fra burgermenuer til salater, og vores udvalg af sandwichs er fyldt med lækre ingredienser.
Bestil din take away fra Sunset Boulevard i Nyborg i dag og oplev en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Sunset Boulevard Nyborg – Det føles bare bedre!

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i Nyborg

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Du kan også få hjælp her

Sunset Boulevard i Nyborg har generelt åbent:
Mandag-søndag:
10.00-22.00

Dog kan åbningstiderne variere på helligdage og under specielle begivenheder.
Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i Nyborg. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i Nyborg ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i Nyborg tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.