Restaurant

Sunset Boulevard Sønderborg

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - Sønderborg
Grundtvigs Allé 184
6400 Sønderborg | Tlf. 74 99 24 05 | Find vej

Åbningstider

Mandag-søndag:
09.00 – 22.00

Særlige åbningstider

Restauranten har ingen særlige åbningstider lige nu.

Drive-in

Indendørs legeland

Få Take Away i Sønderborg på Sunset Boulevard

Bestil take away i Sønderborg på Sunset Boulevard, og tag lækre sandwich eller saftige burger med hjem til hele familien. Vi har også lækre side orders, drikkevarer og desserter, som vores gæster kan tage med hjem og nyde i ro og mag. Vores udvalg af både sandwich og burgere er stort, så der er lidt for enhver smag.

Gode råvarer i høj kvalitet

Vi bestræber os efter at anvende gode, saftige og friske råvarer i høj kvalitet, så vores gæster får den absolut bedste madoplevelse, når de besøger Sunset Boulevard. Vores råvarer er udvalgt nøje, så den passer perfekt til vores gæster og falder i deres smag. 

Vores medarbejdere er dygtige og engagerede, og sørger for at levere et hurtigt og lækkert måltid i høj kvalitet. Der er ingen der ønsker at vente længe på deres madbestilling, og derfor bestræber vi os efter at kunne levere maden i et hurtigt tilfredsstillende tempo. I Sønderborg har Sunset Boulevard ligeledes et kompetent team, som sammen med fantastiske rammer og et lækkert sortiment skaber den bedste madoplevelse for vores gæster. Det sidste vi ønsker er, at vores gæster går sultne hjem.

 

Har du bestilt online? Afhent i restauranten

Vores gæster kan nemt og enkelt bestille deres menu online, så forbereder vi maden og har den klar, når de ankommer til afhentning i restauranten. Vi har lækker take away i Sønderborg på Sunset Boulevard, som kan besøges fra mandag til søndag i tidsrummet 09.00-22.00. 

På Sunset Boulevard i Sønderborg er der desuden mulighed for at afhente maden på p-pladsen, eller hvis man ikke ønsker at tage maden med hjem, kan man også spise maden i behagelige og rolige omgivelser i restauranten. Vi har masser af plads blandt vores bløde siddepladser i restauranten i Sønderborg, så vores gæster kan slå sig ned med familien eller vennerne og nyde deres måltid i trygge og behagelige rammer. Hos Sunset Boulevard er vores største ønske, at vores gæster føler sig godt tilpas, når de besøger os. Uanset om de vælger at spise i restauranten eller tage maden med hjem som take away. 

Sunset Boulevard forsøger hele tiden at holde sig opdateret på nye trends og tendenser indenfor madindustrien, og har i takt med digitaliseringen implementeret et simpelt IT-system, så bestillinger kan foregå hurtigt og effektivt ved blot at interagere med nogle af vores touchskærme som er opstillet i restauranten. 

Få mere information om Sunset Boulevard i Sønderborg

Sammen planter vi folkeskove og lommeskove
- Når du køber en børnemenu hos Sunset Boulevard i Sønderborg.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
- Få alle nyheder, konkurrencer – og ikke mindst fordele før alle andre.
Et arbejde, der smager af mere
- Se om vi har ledige stillinger i vores restaurant i Sønderborg.

Anmeldelser af Sunset Boulevard Sønderborg

Vi glæder os til at se dig i Sønderborg.

Det sker i restauranten

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i Sønderborg

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Du kan også få hjælp her

Sunset Boulevard i Sønderborg har generelt åbent:
Mandag-søndag:
09.00 – 22.00

Dog kan åbningstiderne variere på helligdage og under specielle begivenheder.
Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i Sønderborg. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i Sønderborg ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i Sønderborg tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.