Restaurant

Sunset Boulevard Slagelse

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - Slagelse
Idagårdsvej 4
4200 Slagelse | Tlf. 58 50 30 20 | Find vej

Åbningstider

Mandag-søndag:
10.00-22.00

Særlige åbningstider

Restauranten har ingen særlige åbningstider lige nu.

Drive-in

Indendørs legeland

Take away i Slagelse

Trænger du til noget lækkert? Eller er du bare blevet lidt lækkersulten? Besøg os i Slagelse. Vi har noget for både den store og den lille sult.

Vi gør os ekstra umage med finde de helt rette råvarer – både i ind- og udland – og med at sammensætte unikke smagskombinationer, der pirrer smagsløgene og smager helt fantastisk.

Take away i Slagelse

Vil du have din yndlingsmenu med hjem? Den fikser vi nemt. Du bestemmer nemlig selv, hvor du vil nyde dit måltid. Du kan også bestille online her på siden.

Hvis du ikke allerede har besluttet dig, kan du kigge på vores menukort og vælge lige netop det, du har lyst til i dag. 

Bestil dit næste måltid nu. Vi glæder os til at se dig. 

Bestil take away i Slagelse

Har du har brug for en pause fra madlavningen derhjemme? Så bestil take away fra Sunset Boulevard i Slagelse. Det er en sikker løsning for den travle børnefamilie eller hvis du vil have mere tid til at nyde tiden sammen med dine nærmeste. Vi står klar til at servere et lækkert måltid, som du kan nyde i vores restaurant eller som take away.
Hvis du leder efter en nem og lækker løsning til frokost, middag eller bare en hurtig snack, så er Sunset Boulevard i Slagelse stedet at besøge. Vores menukort har alt fra burgermenuer til salater, og vores udvalg af sandwichs er fyldt med lækre ingredienser.
Bestil din take away fra Sunset Boulevard i Slagelse i dag og oplev en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Sunset Boulevard Slagelse – Det føles bare bedre!

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i Slagelse

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Du kan også få hjælp her

Sunset Boulevard i Slagelse har generelt åbent:
Mandag-søndag:
10.00-22.00

Dog kan åbningstiderne variere på helligdage og under specielle begivenheder.
Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i Slagelse. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i Slagelse ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i Slagelse tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.