Restaurant

Sunset Boulevard Skejby

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - Skejby
Karl Krøyers Vej 15
8200 Århus N – Skejby | Tlf. 92 82 72 52 | Find vej

Åbningstider

Mandag-søndag:
10.00-22.00

Særlige åbningstider

Restauranten har ingen særlige åbningstider lige nu.

Drive-in

Indendørs legeland

Take away i Skejby

Når sulten indhenter dig, så tag en velfortjent pause og snup en lækker sandwich eller en sprød burger i Skejby.

For os er det gode håndværk i centrum. Et godt og lækkert måltid handler nemlig ikke kun om at stille sulten, men om at fornøje øjet og pirre smagsløgene.

Vi arbejder hver dag på at give dig den bedst mulige oplevelse – både når det gælder smag og kvalitet.

Og vi nyder hvert sekund af den gode smag. Bid for bid.

Spring køen over – bestil online

Kniber det med tiden? Bare rolig, hos os er gode råd altid gratis. Bestil din favoritmenu online. Så sparer du tid, og springer du køen over. Du behøver kun at tage et kig på menuen. Vi klarer resten.

Er du mest til sprøde burgere eller lækre sandwich med masser af frisk salat? Du bestemmer. Og du bestemmer selv, hvor du vil nyde dit måltid. Du kan nyde det i restauranten eller som take away i Skejby.

Godt håndværk smager nemlig godt både ude og hjemme.

Bestil take away i Skejby

Har du har brug for en pause fra madlavningen derhjemme? Så bestil take away fra Sunset Boulevard i Skejby. Det er en sikker løsning for den travle børnefamilie eller hvis du vil have mere tid til at nyde tiden sammen med dine nærmeste. Vi står klar til at servere et lækkert måltid, som du kan nyde i vores restaurant eller som take away.
Hvis du leder efter en nem og lækker løsning til frokost, middag eller bare en hurtig snack, så er Sunset Boulevard i Skejby stedet at besøge. Vores menukort har alt fra burgermenuer til salater, og vores udvalg af sandwichs er fyldt med lækre ingredienser.
Bestil din take away fra Sunset Boulevard i Skejby i dag og oplev en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Sunset Boulevard Skejby – Det føles bare bedre!

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i Skejby

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Du kan også få hjælp her

Sunset Boulevard i Skejby har generelt åbent:
Mandag-søndag:
10.00-22.00

Dog kan åbningstiderne variere på helligdage og under specielle begivenheder.
Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i Skejby. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i Skejby ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i Skejby tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.