Restaurant

Sunset Boulevard Rødovre

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - Rødovre
Rødovre Centrum 141
2610 Rødovre | Tlf. 36 11 03 23 | Find vej

Åbningstider

Mandag – søndag:
10.00-20.00

Særlige åbningstider

Restauranten har ingen særlige åbningstider lige nu.

Besøg Sunset Boulevard i Rødovre

Sulten i centrum? Besøg os i Rødovre Centret og spis brød til din sandwich. Eller burger.

… Eller noget helt tredje. Vi har lidt for enhver smag, og vi har også noget til dig. Smag fx vores klassiske grilled sandwich med skinke eller mørt kyllingebryst.

Vi anbefaler, at du husker vores legendariske pommes frites. Prøv dem med en af vores lækre dips – så smager de ekstra lækkert.

Take away i Rødovre

Vil du have din yndlingsmenu med hjem? Så bestil online og spring køen over. Med onlinebestilling bestiller du nemt og hurtigt, og lige hvornår det passer dig. 

Hop ind og se vores spændende menu, vælg dine favoritter og ønsket afhentningstidspunkt. Så klarer vi arbejdet og sørger for at være klar, når du er klar.  

Det synes, vi er lidt lækrere!

Bestil take away i Rødovre

Har du har brug for en pause fra madlavningen derhjemme? Så bestil take away fra Sunset Boulevard i Rødovre. Det er en sikker løsning for den travle børnefamilie eller hvis du vil have mere tid til at nyde tiden sammen med dine nærmeste. Vi står klar til at servere et lækkert måltid, som du kan nyde i vores restaurant eller som take away.
Hvis du leder efter en nem og lækker løsning til frokost, middag eller bare en hurtig snack, så er Sunset Boulevard i Rødovre stedet at besøge. Vores menukort har alt fra burgermenuer til salater, og vores udvalg af sandwichs er fyldt med lækre ingredienser.
Bestil din take away fra Sunset Boulevard i Rødovre i dag og oplev en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Sunset Boulevard Rødovre – Det føles bare bedre!

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i Rødovre

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Du kan også få hjælp her

Sunset Boulevard i Rødovre har generelt åbent:
Mandag – søndag:
10.00-20.00

Dog kan åbningstiderne variere på helligdage og under specielle begivenheder.
Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i Rødovre. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i Rødovre ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i Rødovre tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.