Restaurant

Sunset Boulevard Rødby – Lalandia

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - Rødby – Lalandia
Lalandia Centret 1
4970 Rødby | | Find vej

Åbningstider

Særlige åbningstider

Åbningstider kan ses via nedenstående link.
Åbningstider her

Burger i Lalandia

Savner du de helt rigtige burgers på ferie i Rødby? Besøg vores restaurant i Lalandia og prøv en af vores. 

Vores Herefordburgers er altid friske og håndlavede, fyldt med smag og bid – og altid bygget på godt håndværk. Bøffen er saftig, og bollen er sprød. Den er kort sagt lidt lækrere. 

Du kan også vælge at sætte tænderne i en af vores mange sandwich. De er fyldt med fyld og masser af frisk salat. Så hvad skal det være? Burger eller sandwich? Eller måske noget helt tredje? 

Du bestemmer, vi skal nok klare arbejdet – og ikke mindst opvasken. 

Du og familien er altid velkomne til at nyde jeres måltid i restauranten. Men skal det gå lidt tjept, kan I også bestille det som Take Away.

Tag et kig på vores menu og vælg alle jeres favoritter. 

Bestil take away i Rødby – Lalandia

Har du har brug for en pause fra madlavningen derhjemme? Så bestil take away fra Sunset Boulevard i Rødby – Lalandia. Det er en sikker løsning for den travle børnefamilie eller hvis du vil have mere tid til at nyde tiden sammen med dine nærmeste. Vi står klar til at servere et lækkert måltid, som du kan nyde i vores restaurant eller som take away.
Hvis du leder efter en nem og lækker løsning til frokost, middag eller bare en hurtig snack, så er Sunset Boulevard i Rødby – Lalandia stedet at besøge. Vores menukort har alt fra burgermenuer til salater, og vores udvalg af sandwichs er fyldt med lækre ingredienser.
Bestil din take away fra Sunset Boulevard i Rødby – Lalandia i dag og oplev en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Sunset Boulevard Rødby – Lalandia – Det føles bare bedre!

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i Rødby – Lalandia

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Du kan også få hjælp her

Sunset Boulevard i Rødby – Lalandia har generelt åbent:
Dog kan åbningstiderne variere på helligdage og under specielle begivenheder.
Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i Rødby – Lalandia. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i Rødby – Lalandia ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i Rødby – Lalandia tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.