Restaurant

Sunset Boulevard Odense – Roulund

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - Odense – Roulund
Drejebænken 3
5260 Odense | Tlf. 74 99 24 06 | Find vej

Åbningstider

Mandag-søndag:
09.00 – 23.00

Særlige åbningstider

Restauranten har ingen særlige åbningstider lige nu.

Drive-in

Bestil en smagfuld burger i Odense

Går du med lysten til nok den bedste burger i byen? Bestil burger i Odense og afhent den i en af vores hele tre restauranter. Vi garanterer altid god smag, friske råvarer og flere spændende burgervarianter at vælge mellem. Nemt skal det også være. Det er derfor helt op til dig, om du vil nyde din saftige burger i en af vores restauranter, eller om du vil tage den med som takeaway. I så fald kan du bestille den online på forhånd og undgå kø. 

Sunset Boulevard Roulund – bestil burger til turen

Skal du på ferie? Hjem til Jylland? Måske til København? Uanset hvor turen går hen ad, så kan du bestille en god burger med til din tur, og få den med som take away her fra Odense. Det er nemt at afhente den i vores restaurant, der ligger tæt på motorvejen, inden du skal på farten. Skal det bare være en lille snack til turen, kan du med fordel bestille en af vores mindre snackburgere.

Bestil take away i Odense – Roulund

Har du har brug for en pause fra madlavningen derhjemme? Så bestil take away fra Sunset Boulevard i Odense – Roulund. Det er en sikker løsning for den travle børnefamilie eller hvis du vil have mere tid til at nyde tiden sammen med dine nærmeste. Vi står klar til at servere et lækkert måltid, som du kan nyde i vores restaurant eller som take away.
Hvis du leder efter en nem og lækker løsning til frokost, middag eller bare en hurtig snack, så er Sunset Boulevard i Odense – Roulund stedet at besøge. Vores menukort har alt fra burgermenuer til salater, og vores udvalg af sandwichs er fyldt med lækre ingredienser.
Bestil din take away fra Sunset Boulevard i Odense – Roulund i dag og oplev en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Sunset Boulevard Odense – Roulund – Det føles bare bedre!

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i Odense – Roulund

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Du kan også få hjælp her

Sunset Boulevard i Odense – Roulund har generelt åbent:
Mandag-søndag:
09.00 – 23.00

Dog kan åbningstiderne variere på helligdage og under specielle begivenheder.
Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i Odense – Roulund. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i Odense – Roulund ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i Odense – Roulund tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.