Restaurant

Sunset Boulevard Kolding – Vejlevej

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - Kolding – Vejlevej
Vejlevej 243
6000 Kolding | Tlf. 74 99 24 55 | Find vej

Åbningstider

Mandag-søndag:
10.00-22.00

Særlige åbningstider

 

 

Drive-in

Indendørs legeland


Bestil take away fra Sunset Boulevard på i Kolding

Smut ind forbi vores flotte restaurant på Vejlevej 243 i Kolding og snup en burger eller sandwich med på vejen.

På Sunset Boulevard i Kolding sætter vi en ære i at levere enestående take away-oplevelser. Vi kombinerer godt håndværk, udsøgte smage og kvalitetsråvarer uden at gå på kompromis. Vores sandwich er fyldt med friske og velsmagende ingredienser, der garanterer en smagfuld oplevelse. Bestiller du f.eks. en burger, kan du altid forvente en saftig bøf, sprøde grøntsager og en overdådig smagsoplevelse.

Nyd En Saftig Burger eller sandwich i Kolding

Vores menukort er skabt med fokus på at tilfredsstille enhver smag og sult. Hvad med at prøve vores signatur Herefordburger, der byder på en stor og saftig Hereford-bøf på 170g? Den vil med garanti tilfredsstille selv den største appetit. Eller lad dig friste af vores Snackwich, der kombinerer smagfuld skinke og smeltet ost i en sprød indpakning. Hos os bestemmer du selv, hvad der pirrer dine smagsløg, og vi er her for at skabe den perfekte take away-madoplevelse til dig.

Bestil Take Away Nemt og Bekvemt

Når du bestiller hos os, behøver du ikke bekymre dig om andet end at nyde din mad. Vores dedikerede team står klar til at klare alt arbejdet for dig, så du kan slappe af og nyde en fantastisk madoplevelse hver gang. Vi lægger stor vægt på detaljerne og sikrer, at hver enkelt ret er tilberedt med omhu og omfavnelse af vores passion for god mad.

Udover vores lækre burgere og sandwiches kan du også udforske vores sides og desserter. Vores salater er nøje sammensat med en variation af farverige grøntsager og velsmagende dressinger, der tilføjer et sundt og lækkert alternativ til din take away-madoplevelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Kolding

Vi glæder os til at tilfredsstille dine smagsløg hos Sunset Boulevard på Vejlevej, Kolding. Giv dig selv tilladelse til at nyde en uforglemmelig take away-oplevelse, hvor hver bid er fyldt med kærlighed til mad og dedikation til at tilfredsstille dine smagsløg. Velkommen til en verden af lækker take away fra Sunset Boulevard!

Få mere information om Sunset Boulevard i Kolding – Vejlevej

Sammen planter vi folkeskove og lommeskove
- Når du køber en børnemenu hos Sunset Boulevard i Kolding – Vejlevej.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
- Få alle nyheder, konkurrencer – og ikke mindst fordele før alle andre.
Et arbejde, der smager af mere
- Se om vi har ledige stillinger i vores restaurant i Kolding – Vejlevej.

Anmeldelser af Sunset Boulevard Kolding – Vejlevej

Vi glæder os til at se dig i Kolding – Vejlevej.

Det sker i restauranten

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i Kolding – Vejlevej

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Du kan også få hjælp her

Sunset Boulevard i Kolding – Vejlevej har generelt åbent:
Mandag-søndag:
10.00-22.00

Dog kan åbningstiderne variere på helligdage og under specielle begivenheder.
Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i Kolding – Vejlevej. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i Kolding – Vejlevej ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i Kolding – Vejlevej tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.