Restaurant

Sunset Boulevard Kolding Storcenter

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - Kolding Storcenter
Kolding Storcenter, Skovvangen 42
6000 Kolding | Tlf. 75 50 60 48 | Find vej

Åbningstider

Mandag – Søndag:
10:00 – 21:00

Særlige åbningstider

Skærtorsdag: Lukket

Langfredag: Lukket

Påskedag: Lukket

2. Påskedag: Lukket

Store bededag: Lukket

Kr. Himmelfart: Lukket

Pinsedag: Lukket

2. Pinsedag: Lukket

Grundlovsdag: 10-21

Restaurant i Kolding Storcenter – Bestil lækker mad fra Sunset Boulevard

Efter en skøn dag i Kolding Storcenter, kan du måske mærke, at maven begynder at rumle. Men bare rolig, hos os er gode råd altid gratis.

Så slå vejen forbi Sunset Boulevard, hvor vi står klar til at servere dig lækker mad og give dig en hyggelig og afslappet spiseoplevelse. Uanset om du kommer alene, med familie eller venner, så er vores familievenlige restaurant det perfekte sted at nyde et velsmagende måltid i gode omgivelser. Velkommen!

Lækker madoplevelse i Kolding Storcenter

I mere end 18 år har vi forkælet danskerne med smagsoplevelser, der er lidt lækrere. Vores opskrifter bygger på erfaring, madglæde og kærlighed til det gode håndværk. Det gode håndværk handler for os om smag, kvalitet og de helt rigtige råvarer, derfor tilbyder vi en bred vifte af lækre produkter.

Vores menukort byder på saftige burgere, velsmagende sandwiches, forfriskende milkshakes, friske salater og aromatisk kaffe. Vi går aldrig på kompromis med smagen, og vores passion for madlavning skinner igennem i hvert eneste måltid, vi serverer.

Bestil take away fra Sunset Boulevard i Kolding Storcenter

Har du har brug for en pause fra madlavningen derhjemme? Så bestil take away fra Sunset Boulevard i Kolding Storcenter via vores app eller online. Det er en sikker løsning for den travle børnefamilie eller hvis du vil have mere tid til at nyde tiden sammen med dine nærmeste. Vi står klar til at servere et lækkert måltid, som du kan nyde i vores restaurant eller som take away.

Lækre valgmuligheder til frokost, middag eller en hurtig snack

Hvis du leder efter en nem og lækker løsning til frokost, middag eller bare en hurtig snack, så er Sunset Boulevard i Kolding Storcenter stedet at besøge. Vores menukort har alt fra burgermenuer til salater, og vores udvalg af sandwichs er fyldt med lækre ingredienser. Du finder vores restaurant i Kolding Storcenter her

Få mere information om Sunset Boulevard i Kolding Storcenter

Sammen planter vi folkeskove og lommeskove
- Når du køber en børnemenu hos Sunset Boulevard i Kolding Storcenter.
Et arbejde, der smager af mere
- Se om vi har ledige stillinger i vores restaurant i Kolding Storcenter.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
- Få alle nyheder, konkurrencer – og ikke mindst fordele før alle andre.

Anmeldelser af Sunset Boulevard Kolding Storcenter

Vi glæder os til at se dig i Kolding Storcenter.

Det sker i restauranten

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i Kolding Storcenter

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Du kan også få hjælp her

Sunset Boulevard i Kolding Storcenter har generelt åbent:
Mandag – Søndag:
10:00 – 21:00

Dog kan åbningstiderne variere på helligdage og under specielle begivenheder.
Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i Kolding Storcenter. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i Kolding Storcenter ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i Kolding Storcenter tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.