Restaurant

Sunset Boulevard København – Fields

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - København – Fields
Fields, Arne Jacobsens Alle 12
2300 København S | Tlf. 32 62 32 38 | Find vej

Åbningstider

Mandag – søndag:
10.00-21.00

Særlige åbningstider

24.11.2023 – 10:00-23:59

Shopping kan også være en hård disciplin. Besøg vores restaurant og tag dig et velfortjent hvil.

I vores restaurant kan du nyde en lækker frokost i København. Og vi har lidt for enhver smag. Uanset om du er mest til sandwich, burger eller salat, står vi klar til at modtage din bestilling. Du bestemmer – vi sørger for det gode håndværk!

En sandwich eller burger handler nemlig ikke kun om mad. Det handler om kvalitet, gode råvarer og de rette smagsindtryk. Hos os går vi meget op i smag og kvalitet på en måde, der mætter maven og pirrer smagsløgene.

Det synes vi, er godt håndværk.

Bestil online – nemt og bekvemt

Skal du nå noget? Bestil nemt og hurtigt din mad online – så springer du køen over. Du behøver kun at mærke efter i maven og taste din bestilling ind. Så klarer vi resten! 

På den måde er din frokost frisk og klar til dig, når du har brug for det. 

Bestil take away i København – Fields

Har du har brug for en pause fra madlavningen derhjemme? Så bestil take away fra Sunset Boulevard i København – Fields. Det er en sikker løsning for den travle børnefamilie eller hvis du vil have mere tid til at nyde tiden sammen med dine nærmeste. Vi står klar til at servere et lækkert måltid, som du kan nyde i vores restaurant eller som take away.
Hvis du leder efter en nem og lækker løsning til frokost, middag eller bare en hurtig snack, så er Sunset Boulevard i København – Fields stedet at besøge. Vores menukort har alt fra burgermenuer til salater, og vores udvalg af sandwichs er fyldt med lækre ingredienser.
Bestil din take away fra Sunset Boulevard i København – Fields i dag og oplev en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Sunset Boulevard København – Fields – Det føles bare bedre!

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i København – Fields

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Du kan også få hjælp her

Sunset Boulevard i København – Fields har generelt åbent:
Mandag – søndag:
10.00-21.00

Dog kan åbningstiderne variere på helligdage og under specielle begivenheder.
Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i København – Fields. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i København – Fields ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i København – Fields tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.