Restaurant

Sunset Boulevard Hjørring – Sprogøvej

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - Hjørring – Sprogøvej
Sprogøvej 1
9800 Hjørring | Tlf. 98 90 97 92 | Find vej

Åbningstider

Mandag – Søndag:
10.00-22.00

Særlige åbningstider

Restauranten har ingen særlige åbningstider lige nu.

Drive-in

Burgers i Hjørring

Leder du efter de perfekte burgers i Hjørring? Du behøver ikke lede mere. Vi har svaret på dine burger-bønner. 

Fastfood er nemlig ikke bare fastfood. Og en burger er ikke bare en burger. Vi tror på vigtigheden af det gode håndværk. Vi har derfor gjort os umage med at teste og smage for at finde frem til de helt rigtige råvarer, den lækreste smag og den bedste kvalitet. 

Og vi går aldrig på kompromis. 

Derfor kan du altid nyde en lækker sandwich eller en måske en af vores smagfulde Herefordburgere – altid frisk- og håndlavet, skabt med kærlighed og bygget på godt håndværk. 

Velbekomme!

Onlinebestilling

Men vent! Der er mere. Hvis det kniber lidt med tiden, kan du også bestille din favoritmenu online. Så sparer du tid, springer køen over og kan nyde dit måltid, lige hvor og hvornår det passer dig. 

Hop ind og se vores menukort og bestil nu. 

Smart, hurtigt og lidt lækrere!

Bestil take away i Hjørring – Sprogøvej

Har du har brug for en pause fra madlavningen derhjemme? Så bestil take away fra Sunset Boulevard i Hjørring – Sprogøvej. Det er en sikker løsning for den travle børnefamilie eller hvis du vil have mere tid til at nyde tiden sammen med dine nærmeste. Vi står klar til at servere et lækkert måltid, som du kan nyde i vores restaurant eller som take away.
Hvis du leder efter en nem og lækker løsning til frokost, middag eller bare en hurtig snack, så er Sunset Boulevard i Hjørring – Sprogøvej stedet at besøge. Vores menukort har alt fra burgermenuer til salater, og vores udvalg af sandwichs er fyldt med lækre ingredienser.
Bestil din take away fra Sunset Boulevard i Hjørring – Sprogøvej i dag og oplev en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Sunset Boulevard Hjørring – Sprogøvej – Det føles bare bedre!

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i Hjørring – Sprogøvej

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Du kan også få hjælp her

Sunset Boulevard i Hjørring – Sprogøvej har generelt åbent:
Mandag – Søndag:
10.00-22.00

Dog kan åbningstiderne variere på helligdage og under specielle begivenheder.
Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i Hjørring – Sprogøvej. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i Hjørring – Sprogøvej ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i Hjørring – Sprogøvej tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.