Restaurant

Sunset Boulevard Hillerød

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - Hillerød
Sigrunsvej 20
3400 Hillerød | Tlf. 48 24 45 00 | Find vej

Åbningstider

Mandag – søndag:
09.00-23.00

Særlige åbningstider

Restauranten har ingen særlige åbningstider lige nu.

Drive-in

Udendørs legeland

Indendørs legeland

Sulten? Eller bare lidt lækkersulten? Besøg vores restaurant i Hillerød. Vi har noget både til den store og den lille sult.

Hos os kan du altid nyde friske og håndlavede sandwich og burgere. De er skabt med kærlighed og godt håndværk. Det synes vi er lidt lækrere.

Vi nyder hver dag at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af smagsoplevelser. Lige fra lækre sandwich til sprøde burgere. Det er mad, der mætter maven, fornøjer øjet og pirrer smagsløgene.

Og vi går aldrig på kompromis med smag og kvalitet.

Onlinebestilling – nemt og hurtigt

Har du noget, du skal nå?

Bestil din favoritmenu online og lad os klare arbejdet. Så sparer du tid, springer køen over og kan nyde et godt måltid, hvor og hvornår det passer dig. Du er altid velkommen til at hygge dig i restauranten, men du kan også bestille som take away i Hillerød.

Godt håndværk smager nemlig godt både ude og hjemme. 

Bestil take away i Hillerød

Har du har brug for en pause fra madlavningen derhjemme? Så bestil take away fra Sunset Boulevard i Hillerød. Det er en sikker løsning for den travle børnefamilie eller hvis du vil have mere tid til at nyde tiden sammen med dine nærmeste. Vi står klar til at servere et lækkert måltid, som du kan nyde i vores restaurant eller som take away.
Hvis du leder efter en nem og lækker løsning til frokost, middag eller bare en hurtig snack, så er Sunset Boulevard i Hillerød stedet at besøge. Vores menukort har alt fra burgermenuer til salater, og vores udvalg af sandwichs er fyldt med lækre ingredienser.
Bestil din take away fra Sunset Boulevard i Hillerød i dag og oplev en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Sunset Boulevard Hillerød – Det føles bare bedre!

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i Hillerød

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Du kan også få hjælp her

Sunset Boulevard i Hillerød har generelt åbent:
Mandag – søndag:
09.00-23.00

Dog kan åbningstiderne variere på helligdage og under specielle begivenheder.
Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i Hillerød. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i Hillerød ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i Hillerød tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.