Restaurant

Sunset Boulevard Fisketorvet

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - Fisketorvet
Havneholmen 5
1561 Købehavn V | Tlf. 33117737 | Find vej

Åbningstider

Mandag – Søndag:
10.00 – 22.00

Særlige åbningstider

Pinsedag: 10-22

2. Pinsedag: 10-22

Grundlovsdag: 10-22

Nem og lækker take away fra Sunset Boulevard på Fisketorvet – nyd fantastiske måltider på farten eller i vores restaurant

Er du på jagt efter hurtig og appetitlig take away i København? Sunset Boulevard på Fisketorvet tilbyder dig netop dette. Med en placering i Københavns pulserende shoppingcenter, Fisketorvet, er vi det perfekte stop for et velsmagende måltid. Vores menu byder på alt fra saftige burgere til friske sandwiches og et udvalg af sides, der vil tilfredsstille enhver smag. Vælg selv, om du ønsker at tage din mad med på farten, eller nyde den i vores indbydende restaurant.

Hos Sunset Boulevard er vi dedikerede til at tilbyde take away, der er mere end blot hurtig mad. Kvaliteten af vores råvarer og den unikke smagsoplevelse er i centrum for alt, hvad vi gør.

Besøg os på Fisketorvet for nem og smagfuld take away. Udforsk vores brede menukort og bestil dit næste måltid med letthed. Og for en endnu mere bekvem oplevelse, prøv vores online bestilling. Vælg dit yndlingsmåltid, sammensæt efter eget ønske, fastsæt et afhentningstidspunkt, og vi sikrer, at din bestilling er klar til dig i vores restaurant på Fisketorvet, så snart du ankommer.

Få mere information om Sunset Boulevard i Fisketorvet

Sammen planter vi folkeskove og lommeskove
- Når du køber en børnemenu hos Sunset Boulevard i Fisketorvet.
Et arbejde, der smager af mere
- Se om vi har ledige stillinger i vores restaurant i Fisketorvet.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
- Få alle nyheder, konkurrencer – og ikke mindst fordele før alle andre.

Anmeldelser af Sunset Boulevard Fisketorvet

Vi glæder os til at se dig i Fisketorvet.

Det sker i restauranten

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i Fisketorvet

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Du kan også få hjælp her

Sunset Boulevard i Fisketorvet har generelt åbent:
Mandag – Søndag:
10.00 – 22.00

Dog kan åbningstiderne variere på helligdage og under specielle begivenheder.
Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i Fisketorvet. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i Fisketorvet ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i Fisketorvet tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.