Restaurant

Sunset Boulevard Ballerup

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - Ballerup
Mileparken 2
2740 Skovlunde | Tlf. 44 91 90 00 | Find vej

Åbningstider

Alle dage:
10.00 – 22.00

Særlige åbningstider

Restauranten har ingen særlige åbningstider lige nu.

Take away i Ballerup

Besøg vores restaurant i Ballerup, og nyd smagen af godt håndværk. Hos os er godt håndværk lig med nøje udvalgte råvarer, fuldendte smagsindtryk og en perfekt balance mellem det syrlige og det søde, det bløde og det sprøde.

Vi følger de nyeste madtrends, smager, udvikler og fornyer os ofte for at kunne tilbyde dig den bedst mulige smagsoplevelse.

På den måde forsøger vi at gøre fastfoodbranchen til et lidt lækrere sted. Bid for bid.

Take Away og onlinebestilling

Nogle gange skal det gå lidt hurtigt. Men bare rolig, den klarer vi også. Klik ind og se vores spændende menukort og bestil din mad online. Så springer du køen over og kan nyde et lækkert måltid, hvor og hvornår det passer dig.

Du kan fx nyde en lækker sandwich med masser af frisk salat eller en lun burger med saftig bøf og sprød bolle. Du kan nyde din mad i restauranten eller som take away i Ballerup.

Du bestemmer. Velbekomme. 

Bestil take away i Ballerup

Har du har brug for en pause fra madlavningen derhjemme? Så bestil take away fra Sunset Boulevard i Ballerup. Det er en sikker løsning for den travle børnefamilie eller hvis du vil have mere tid til at nyde tiden sammen med dine nærmeste. Vi står klar til at servere et lækkert måltid, som du kan nyde i vores restaurant eller som take away.
Hvis du leder efter en nem og lækker løsning til frokost, middag eller bare en hurtig snack, så er Sunset Boulevard i Ballerup stedet at besøge. Vores menukort har alt fra burgermenuer til salater, og vores udvalg af sandwichs er fyldt med lækre ingredienser.
Bestil din take away fra Sunset Boulevard i Ballerup i dag og oplev en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Sunset Boulevard Ballerup – Det føles bare bedre!

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i Ballerup

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Du kan også få hjælp her

Sunset Boulevard i Ballerup har generelt åbent:
Alle dage:
10.00 – 22.00

Dog kan åbningstiderne variere på helligdage og under specielle begivenheder.
Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i Ballerup. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i Ballerup ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i Ballerup tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.