Restaurant

Sunset Boulevard Aalborg Storcenter

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - Aalborg Storcenter
Aalborg Storcenter, Hobrovej 452
9200 Aalborg SV | Tlf. 98 79 17 91 | Find vej

Åbningstider

Mandag-søndag:
10.00-21.00

Særlige åbningstider

Restauranten har ingen særlige åbningstider lige nu.

Take away i Aalborg

Trænger du til et hvil efter en tur i Aalborg Storcenter? Det forstår vi godt. Besøg os og snup en pause og en sprød burger.

Selvforkælelse er godt. Selvforkælelse med en Herefordburger er bedre. Den er stor, saftig og med en bøf på 170g lækkert Herefordkød. Og den er til dig.

Prøv den sammen med vores legendariske pommes frites med vores helt egen krydderiblanding.

Onlinebestilling – lidt hurtigere

Vil du have din Herefordburger med hjem i en fart? Som sagt, så gjort. Vi giver dig nemlig muligheden for at bestille din mad online – både til dine-in og take away. Så sparer du tid og springer køen over. 

Du er selvfølgelig altid velkommen til at nyde din burger eller sandwich i restauranten, men nogle gange smager en burger altså bedst på sofaen. Det er op til dig. 

Vælg din yndlings-Herefordburger eller se vores spændende menukort og bestil din næste favoritmenu online. 

Velbekomme!

Bestil take away i Aalborg Storcenter

Har du har brug for en pause fra madlavningen derhjemme? Så bestil take away fra Sunset Boulevard i Aalborg Storcenter. Det er en sikker løsning for den travle børnefamilie eller hvis du vil have mere tid til at nyde tiden sammen med dine nærmeste. Vi står klar til at servere et lækkert måltid, som du kan nyde i vores restaurant eller som take away.
Hvis du leder efter en nem og lækker løsning til frokost, middag eller bare en hurtig snack, så er Sunset Boulevard i Aalborg Storcenter stedet at besøge. Vores menukort har alt fra burgermenuer til salater, og vores udvalg af sandwichs er fyldt med lækre ingredienser.
Bestil din take away fra Sunset Boulevard i Aalborg Storcenter i dag og oplev en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Sunset Boulevard Aalborg Storcenter – Det føles bare bedre!

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i Aalborg Storcenter

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Du kan også få hjælp her

Sunset Boulevard i Aalborg Storcenter har generelt åbent:
Mandag-søndag:
10.00-21.00

Dog kan åbningstiderne variere på helligdage og under specielle begivenheder.
Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i Aalborg Storcenter. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i Aalborg Storcenter ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i Aalborg Storcenter tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.