Restaurant

Sunset Boulevard Aalborg – Kennedy Arkaden

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - Aalborg – Kennedy Arkaden
Kennedy Arkaden, J. F. Kennedys Plads 1 F
9000 Aalborg | Tlf. 98 16 53 52 | Find vej

Åbningstider

Mandag-søndag:
10.00-22.00

Særlige åbningstider

Restauranten har ingen særlige åbningstider lige nu.

Kennedy Arkaden – Din destination for lækker madoplevelse i Aalborg

Velkommen til Sunset Boulevard 9000 Aalborg, hvor vi byder på en udsøgt madoplevelse i hjertet af Kennedy Arkaden. Efter en skøn dag i Aalborg kan du måske mærke, at maven begynder at rumle. Men bare rolig, hos os er gode råd altid gratis.

Forkæl dine sanser med vores lækre madoplevelser i Kennedy Arkaden, Aalborg

I mange år har vi forkælet danskerne med smagsoplevelser. Vores opskrifter bygger på erfaring, madglæde og kærlighed til det gode håndværk. Det gode håndværk handler for os om smag, kvalitet og de helt rigtige råvarer, derfor tilbyder vi en bred vifte af lækre produkter.

Vores menukort byder på saftige burgere, velsmagende sandwiches, forfriskende milkshakes og kaffe. Vi går aldrig på kompromis med smagen, og vores passion for madlavning skinner igennem i hvert eneste måltid, vi serverer.

Bestil take away fra Sunset Boulevard i Kennedy Arkaden, Aalborg

Har du har brug for en pause fra madlavningen derhjemme? Så bestil take away fra Sunset Boulevard 9000 Aalborg. Det er en sikker løsning for den travle børnefamilie eller hvis du vil have mere tid til at nyde tiden sammen med dine nærmeste. Vi står klar til at servere et lækkert måltid, som du kan nyde i vores restaurant eller som take away.

Lækre valgmuligheder til frokost, middag eller en hurtig snack

Hvis du leder efter en nem og lækker løsning til frokost, middag eller bare en hurtig snack, så er Sunset Boulevard i 9000 Aalborg stedet at besøge. Vores menukort har alt fra burgermenuer til salater, og vores udvalg af sandwiches er fyldt med lækre ingredienser. Du finder vores restaurant i Kennedy Arkaden, J. F. Kennedys Plads 1 F, Aalborg her.

Sunset er for alle – Mød os i Kennedy Arkaden

Vores lækre madoplevelser henvender sig til unge, voksne, ældre og børnefamilier, som alle kan finde noget efter deres smag hos os. Uanset om du vil nyde en saftig burger, en velsmagende sandwich eller en forfriskende dessert, har vi noget for enhver smag.

Nærhed til kennedy arkaden biografen og kennedy arkaden butikker

Beliggenheden af vores restaurant gør det nemt for dig at besøge os, inden du skal se en film i Kennedy Arkaden biografen eller efter en dejlig dag med shopping i Kennedy Arkaden butikker. Vi er bekvemt placeret, så du kan nyde vores lækre madoplevelser som en del af din dag i Aalborg.

Så kom og besøg os hos Sunset Boulevard 9000 Aalborg i det skønne Nordjylland, og lad os forkæle dine smagsløg med vores lækre mad. Velbekomme!

Få mere information om Sunset Boulevard i Aalborg – Kennedy Arkaden

Sammen planter vi folkeskove og lommeskove
- Når du køber en børnemenu hos Sunset Boulevard i Aalborg – Kennedy Arkaden.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
- Få alle nyheder, konkurrencer – og ikke mindst fordele før alle andre.
Et arbejde, der smager af mere
- Se om vi har ledige stillinger i vores restaurant i Aalborg – Kennedy Arkaden.

Anmeldelser af Sunset Boulevard Aalborg – Kennedy Arkaden

Vi glæder os til at se dig i Aalborg – Kennedy Arkaden.

Det sker i restauranten

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i Aalborg – Kennedy Arkaden

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Du kan også få hjælp her

Sunset Boulevard i Aalborg – Kennedy Arkaden har generelt åbent:
Mandag-søndag:
10.00-22.00

Dog kan åbningstiderne variere på helligdage og under specielle begivenheder.
Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i Aalborg – Kennedy Arkaden. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i Aalborg – Kennedy Arkaden ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i Aalborg – Kennedy Arkaden tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.