Restaurant

Sunset Boulevard Tønder

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - Tønder
Plantagevej 34,
6270 Tønder | Tlf. 74 99 24 30 | Find vej

Åbningstider

Mandag-søndag:
11.00 – 21.00

Særlige åbningstider

Restauranten har ingen særlige åbningstider lige nu.

Besøg Sunset Boulevard i Tønder

Trænger du til et lynhurtigt, fantastisk velsmagende og nærende måltid? Så er Sunset Boulevard i Tønder det oplagte valg for dig!

Vores placering er superpraktisk, lige i hjertet af byen og det charmerende bymiljø. Vores restaurant i Tønder er som skabt til en grab’n go-oplevelse, hvor alt handler om lynhurtig betjening.

Bestil nemt og hurtig! Du kan nemt bestille din menu online og afhente på et specifik tidspunkt. Og hvis du er mere til den gode gamle måde, kan du selvfølgelig bestille direkte i restauranten, som du plejer. Vi er stolte af at tilberede lækker fastfood, der består af gode råvarer. Og selvom betjeningen er hurtigt hos Sunset Boulevard i Tønder, kan du være sikker på, at maden altid er lækker og uimodståelig.

Du kan bestille din ønskede mad online og hente den ved skranken på det aftalte tidspunkt. Du kan også bestille direkte ved skranken, som du kender det. Hos Sunset Boulevard finder du klassisk fastfood som burgere og pomfritter samt vores kendte sandwiches. Vi sætter en ære i at tilberede velsmagende og nærende fastfood, og vi anvender kun friske råvarer i vores restauranter. Selvom det går hurtigt hos Sunset Boulevard i Svendborg, er maden frisk og lækker.

Vi glæder os vildt til at tage imod din næste bestilling, når du har lyst til take away. Vores menukort er altid opdateret med spændende nyheder, og vi er ivrige efter at høre dine input. Uanset hvilken smag du har, finder du noget, der vækker glæde hos Sunset Boulevard i Tønder.

Så kom forbi Sunset Boulevard i Tønder og lad os give dig en madoplevelse, du sent vil glemme!

Få mere information om Sunset Boulevard i Tønder

Sammen planter vi folkeskove og lommeskove
- Når du køber en børnemenu hos Sunset Boulevard i Tønder.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
- Få alle nyheder, konkurrencer – og ikke mindst fordele før alle andre.
Et arbejde, der smager af mere
- Se om vi har ledige stillinger i vores restaurant i Tønder.

Anmeldelser af Sunset Boulevard Tønder

Vi glæder os til at se dig i Tønder.

Det sker i restauranten

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i Tønder

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Du kan også få hjælp her

Sunset Boulevard i Tønder har generelt åbent:
Mandag-søndag:
11.00 – 21.00

Dog kan åbningstiderne variere på helligdage og under specielle begivenheder.
Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i Tønder. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i Tønder ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i Tønder tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.