Få take away eller spis på vores restauranter i Vejle

Klar til at bestille?

Find din nærmeste restaurant i Vejle


Vi glæder os til at se dig i vores restaurant

Lækker take away i Vejle – tag maden med på farten, eller nyd den i vores restaurant

Skal den hurtige sult stilles, eller leder du efter en nem og lækker middagsmad? Hos Sunset Boulevard finder du god take away i Vejle. Vi har både lækre, små snacks og hele måltider, så du altid kan finde noget, der stiller din sult.

Vi byder på alt fra lækre sandwiches og saftige burgere til kødfrie måltider, snack deals, pomfritter, børnemenuer, milkshakes og desserter. Alt på vores menukort er naturligvis af god kvalitet og lavet med omtanke for netop dig.

 

Hvem laver den bedste take away i Vejle?

Der findes mange lækre take away steder i Vejle – og dit valg afhænger selvfølgelig af, hvad du har lyst til at spise.

Hos Sunset Boulevard har vi en menu fyldt med lækre burgere, sandwiches, salater og sides, så du kan få et skønt og hurtigt måltid mad, uanset om du har lyst til noget et stort måltid eller en sprød snack.

Vi garanterer dig altid saftige bøffer, frisk salat og gode råvarer. Selvom vores mad er hurtig, er den god. Det synes vi, giver mening. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, for at kunne lave maden hurtigt. Du finder altså god take away hos Sunset Boulevard.

 

Hvor skal jeg bestille take away i Vejle?

Du kan bestille take away mange steder i Vejle. Hos Sunset Boulevard har vi gjort det nemt at få god take away. 

Du har nemlig mulighed for at tage maden med som take away eller nyde den i vores restaurant – det er nemt at bestille maden på skærmene i restauranten, og hvis du har rigtig travlt kan du bestille den online, og afhente den i restauranten på dit valgte tidspunkt. Det er blevet endnu nemmere at bestille take away fra Sunset Boulevard.

Du er selvfølgelig også velkommen til at nyde din mad i vores restaurant i Vejle.

 

Hvordan bestiller jeg nemt take away i Vejle?

Hvis du er træt af lange køer, kan du nemt få din take away i Vejle hos Sunset Boulevard.

Bestil din mad online, vælg et afhentningstidspunkt i restauranten i Vejle og hent maden på dette tidspunkt. Vi sørger for, at maden er klar og varm. Du skal dermed aldrig vente i en lang kø, for at kunne bestille din mad.

 

 

SunsetPLUS

Mere end 15.000 medlemmer kan ikke tage fejl!

Særlige fordele og rabatter til dig

 

 

 

Burger i Vejle

Hvilken burger har du lyst til i dag? Sunset Boulevard byder på alt fra en eksklusiv Hereford Burger til en brioche burger eller en helt klassisk burger. Ofte dukker der også nye varianter op på vores menukort – så hold bare øje! 

Vi kan alle fra tid til anden få lyst til en saftig og god burger. Når det sker, så er Sunset Boulevard i Vejle aldrig langt væk. Du kan ovenikøbet bestille din burger som take away på forhånd. Når du gør det, har vi burgeren klar ved din ankomst i restauranten.

Du kan selvfølgelig supplere din burger med en lækker side og en sodavand eller milkshake. Vores gode burgere stiller din sult og hjælper også, hvis du bare er lækkersulten.

 

Hvor får man en god burger i Vejle?

I Vejle kan du finde gode burgere mange steder. Hos Sunset Boulevard går vi op i kvalitet, og du får derfor en god, saftig burger fyldt med friske råvarer – vi vil nemlig ikke gå på kompromis med smagen. Vi fylder en brioche-bolle med sprøde grøntsager og dit valg af kød, så du får en burger, der får munden til at løbe i vand.

Du kan selvfølgelig få lækre sides til, hvis du skal stille sulten helt. Tag bare et kig i vores menukort – du kan bestille din mad online, så den er klar til afhentning, når du ankommer i restauranten.

 

Sandwich i Vejle

På Sunset Boulevard kan du nyde vores friske og håndlavede sprøde sandwich, saftige burgere, grønne salater og legendariske pommes fritter. 

Alt er håndlavet ud fra det gode håndværk, og vores råvarer er derfor også nøje udvalgte. For os skal et godt måltid pirre smagsløgene. Hver evig eneste sandwich eller burger er skabt med kærlighed, lækre råvarer og god smag. 

 

Hvor kan jeg købe sandwich i Vejle?

Du kan købe sandwiches mange steder i Vejle – hos Sunset Boulevard gør vi en dyd ud af at lave god mad med friske råvarer, så din sandwich smager ekstra godt. Vi har et stort udvalg af lækre sandwiches, så du kan få stillet sulten. Vores skønne foccacia-brød fyldes med lækre råvarer, så du får et skønt og mættende måltid mad.

Sving forbi vores restaurant, hvor du enten kan nyde din mad eller tage den med videre.

Find Sunset Boulevard i nærheden af dig

Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.