Få take away eller spis på vores restauranter i Slagelse

Klar til at bestille?

Find din nærmeste restaurant i Slagelse


Vi glæder os til at se dig i vores restaurant

Få take away i Slagelse – Burgere og sandwiches, der kan nydes på farten eller i restauranten

Hurtig aftensmad og nem take away i Slagelse? Sunset Boulevard er det oplagte valg. Vi er klar med alt fra frokost og eftermiddagssnacks til aftensmad. Take away skal være nemt, og det skal gå hurtigt. Men det skal også smage godt. Hos Sunset Boulevard går vi op i kvalitet og smag – det vil du hurtigt opdage, når du sætter tænderne i maden fra vores restauranter.

Restauranten ved Slagelse er godt beliggende tæt på Slagelse S motorvejsafkørslen. Her kan du nemt svinge forbi på vej til eller fra arbejde, på længere ture, eller når du bare har lyst til et godt og nemt måltid.

Du kan se frem til en veltilberedt menu, når du bestiller take away fra Sunset Boulevard. Tag selv et kig i det store menukort. Vores online bestillingssystem er med til at gøre det ekstra nemt og hurtigt for dig at få mad på bordet. Har du bestilt take away online, kan du vælge dit ønskede afhentningstidspunkt – så lover vi, at vi står klar med din mad i restauranten, når du ankommer på det valgte tidspunkt.

 

Hvor kan man få take away i Slagelse?

Der er mange steder i Slagelse med god take away, men hos Sunset Boulevard får du take away i højeste kvalitet, der både smager af noget og går hurtigt. Vi tilbyder mad til enhver smag, og i vores store menukort kan du finde sandwiches, burgere, salater og sides. Vi mener, at fast food både skal være lækkert og godt.

Take away skal gøre livet nemmere for dig. Du slipper for indkøb, tilberedning og opvask. Til gengæld skal du blot gennemføre en online bestilling og køre ind til vores restaurant. Nemt ikke? Restauranten er ideelt beliggende – både for dig, der bor i byen, og for dig, der kommer forbi. Når du har bestilt online på forhånd, undgår du at stå i kø i restauranten.

 

Hvordan bestiller jeg take away i Slagelse?

Hos Sunset Boulevard har vi gjort det nemt at bestille god take away i Slagelse. Når du er sulten og trænger til en lækker burger eller sandwich, kan du bestille dine mad online – du kan frit vælge tilbehør og drikkevarer. Herefter vælger du din restaurant, og hvilket tidspunkt, du vil afhente maden. Når du kommer, har vi gjort maden klar til dig. Du kan både tage den med på farten eller nyde den i vores restaurant. Det er den nemme og hurtige vej til et godt måltid.

 

 

SunsetPLUS

Mere end 15.000 medlemmer kan ikke tage fejl!

Særlige fordele og rabatter til dig

 

 

 

Burger i Slagelse

Hereford? Brioche? Classic? Meatfree? Vi har mange skønne og smagfulde burgere på menuen. Fælles for dem alle er den gode smag og de lækre råvarer af høj kvalitet. Vores burgere er fyldt med sprøde grøntsager, en god dressing og dit valg af kød. Vi garanterer en god smagsoplevelse.

Sunset Boulevard vil bare være lidt bedre. Derfor sætter vi en ære i at tilberede smagfulde og saftige burgere, at lange dem hurtigt over disken, og at gøre det nemt for dig at bestille dem.

 

Hvor kan man få den bedste burger i Slagelse?

Dit valg af burger afhænger selvfølgelig af din smag – måske vil du have en snasket burger med en saftig bøf, eller måske vil du have et hurtigt måltid, der både stiller sulten og giver dig en god smagsoplevelse.

Hos Sunset Boulevard kan du få begge dele: Vi har både en helt klassisk cheeseburger og vores populære Hereford Bearnaise burger, så der er noget for enhver smag.

Du kan selvfølgelig vælge at bestille din burger som en menu, så du får drikkelse og sides til. Så er du helt sikker på at få stillet sulten.

Hos Sunset Boulevard får du en lækker burger i Slagelse. Vi mener, at fast food både skal være lækkert og godt – derfor fylder vi hver eneste burger med de bedste råvarer. I en lækker brioche-bolle fylder vi salat og grøntsager i. Vi har et stort udvalg af forskellige typer kød, inklusiv kødfrie muligheder – så kan du finde din favorit burger hos Sunset Boulevard.

 

Sandwich i Slagelse

Prøv vores lækre og sprøde sandwich, hvis du vil have et godt måltid eller en snack på farten. Du finder vores store udvalg af sandwiches i menukortet, hvor du også kan finde drikkevarer og sides. Vi gør os også ekstra umage med at vælge de helt rette råvarer og med at sammensætte unikke smagskombinationer, der smager helt fantastisk. Alt vores mad er hjemmelavet ud fra det gode håndværk og med den rette mængde kærlighed. Derfor finder du den bedste sandwich i Slagelse hos Sunset Boulevard.

Du kan spise din sandwich i vores restaurant eller afhente maden og tage den med på farten eller med hjem. 

 

Hvor får jeg den bedste sandwich i Slagelse?

Er du på udkig efter den bedste sandwich i Slagelse? Lad en sandwich fra Sunset Boulevard sætte gang i dine smagsløg. Vores lækre sandwiches er lavet med skønt, hjemmebagt brød og fyldt med grøntsager, samt dit valg af kød.

Vi sammensætter en unik smagsoplevelse ved at kombinere de helt rigtige ingredienser, der binder smagene sammen. Hos Sunset Boulevard går vi aldrig ned på kvaliteten af vores mad – og det kan smages.

Find Sunset Boulevard i nærheden af dig

Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.