Få take away eller spis på vores restauranter i Odense

Klar til at bestille?

Find din nærmeste restaurant i Odense


Vi glæder os til at se dig i vores restaurant

Få take away i Odense, eller nyd din mad i en af vores tre restauranter

Nemt, godt og hurtigt. Det er tre ord, vi lever for at opfylde, når det kommer til vores take away. Tag familien med til en fantastisk smagsoplevelse – I kan enten spise i en af vores restauranter eller få maden som take away. 

Om du er til burger eller sandwich, så får du et måltid fyldt med smag og gode råvarer. Vi bruger friske og sprøde grøntsager i hvert måltid, og med et stort udvalg af kød, kylling og plantebaserede-muligheder, kan du nemt finde dit nye favorit take away i Odense. Og så er vores take away selvfølgelig nemt og hurtigt, så du ikke skal i gang med de store madforberedelser og kokkerering.

Skal din take away gå rigtig hurtigt? Så bestil online! Vi har skabt et online bestillingssystem, hvor du nemt kan se og bestille alle dine favoritter. Når menuen er valgt, vælger du også selv afhentningstidspunkt i restauranten på Ørbækvej i Odense. På den måde kan du undgå kø og ventetid, når maden skal afhentes.

 

Hvor kan du få take away i Odense? 

Du kan få take away fra Sunset Boulevard flere steder i Odense. Vi har både en restaurant i Rosengårdcentret, på Carlsen-Skiødts Vej 2-6 og på Drejebænken 3 – så uanset, hvor i Odense du vil have take away, har vi den nemme og lækre løsning.

Tag en velfortjent pause fra shoppingturen i vores restaurant i Rosengårdscentret. Shopping kræver energi, og med en burger eller sandwich fra Sunset Boulevard så er du hurtigt klar igen. Du er velkommen til at nyde din mad i restauranten, men du kan også nemt tage din yndlingsmenu med hjem.

Om du har lyst til en lækker Hereford bøf eller en skøn brioche bolle, så har vi den klar til dig i restauranten på Ørbækvej i Odense. Bestil nemt og hurtigt online – og afhent din burger lige når det passer dig. Restauranten er godt placeret, hvis du skal ud af byen igen.

Kører du på motorvejen forbi Odense og føler dig sulten? Så kan du besøge vores restaurant på Drejebænken 3, hvor du hurtigt kan lægge et smut forbi og sætte tænderne i en saftig burger eller lækker sandwich – du kan selvfølgelig tage den med som take away på farten.

Bestil online og prøv vores take away i Odense! Vi glæder os til at tilberede din frokost eller aftensmad.

 

Hvilke typer take away kan jeg bestille i Odense?

Du kan bestille burgere, sandwiches, salater og sides som take away i Odense. Vi har et stort udvalg af lækre måltider, der både hjælper, når du er lidt lækkersulten, eller når du skal have et helt måltid.

Tag et kig i vores store menukort.

 

Hvordan bestiller jeg take away i Odense?

Det er ganske nemt at bestille take away i Odense. Du kan bestille din mad online, inden du ankommer til en af vores restauranter – så har vi maden klar.

Du skal blot gå ind på vores hjemmeside, klikke bestil online og vælge din afhentningslokation – husk at vi har flere restauranter med take away i Odense. Herefter kan du vælge burgere, sandwiches, salater og sides fra vores store menukort. Når du er færdig, vælger du et afhentningstidspunkt og betaler. Så gør vi din mad klar til dig.

 

 

SunsetPLUS

Mere end 15.000 medlemmer kan ikke tage fejl!

Særlige fordele og rabatter til dig

 

 

Burger i Odense 

Går du med lysten til den (måske) bedste burger i byen? Bestil din burger i Odense og afhent den i en af vores tre restauranter. Vi garanterer altid god smag, friske råvarer og mange spændende burgervarianter at vælge mellem. Husk også at bestille vores sprøde, krydrede pommes med dyp til – vi lover, at du ikke fortryder det.

Nemt skal det selvfølgelig også være. Det er derfor helt op til dig, om du vil nyde din saftige burger i en af vores restauranter, eller om du vil tage den med som take away. I så fald kan du bestille den online på forhånd og undgå kø.

 

Hvor får man en god burger i Odense?

Du får en fantastisk burger med skønne, sprøde pommes frittes i Odense, når du besøger Sunset Boulevard. Vi har restauranter på tre lokationer i Odense, så du kan få din burger, uanset hvor du befinder dig. Besøg os i Rosengårdcentret, på Drejebænken 3 eller på Carlsen-Skiødts Vej 2-6.

 

Sandwich i Odense

Hvad har du lyst til i dag? Måske en skøn sandwich med friske råvarer…

Vores menukort er spækket med gode menuer, salater, sandwiches, snacks, desserter, børnemenuer og meget mere. Der er noget for enhver smag og til enhver tid på dagen. Om du skal have en god sandwich med på arbejde, en nem snack på farten eller et aftensmåltid til hele familien. Du finder det hele på vores store menukort. 

Bestil online her på hjemmesiden og afhent din sandwich i Odense. Du vælger selv, hvilken restaurant, du vil hente i, og hvornår det passer dig at hente maden.

Hvis du ønsker at det skal være ekstra nemt, eller hvis du har travlt, kan du bestille sandwich i Odense online hos Sunset Boulevard. Så står vi klar med din mad, i den ønskede restaurant, når du har brug for det. 

 

Hvor kan man købe en god sandwich i Odense?

Få en lækker sandwich med friske råvarer fra Sunset Boulevard i Odense. Vi har et stort udvalg af lækre sandwiches og salater, der bliver lavet hurtigt og kan tages med på farten. Så er du sikret et skøn måltid.

Du finder vores restauranter i Rosengårdcentret, på Carlsen-Skiødts Vej 2-6 og på Drejebænken 3, og du kan selvfølgelig bestille og afhente mad fra alle tre lokationer.

Find Sunset Boulevard i nærheden af dig

Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.