Få take away eller spis på vores restauranter i Aarhus

Klar til at bestille?

Find din nærmeste restaurant i Aarhus


Vi glæder os til at se dig i vores restaurant

Lækker take away i Aarhus – tag maden med på farten, eller nyd den i en af vores restauranter

Når du vil have take away, der skal gå hurtigt, men også være god, bør du komme forbi Sunset Boulevard. Sæt tænderne i en burger med en saftig bøf. Nyd lyden af sprøde pommes frites. Stil sulten med en skøn sandwich.

Bestil din take away i Aarhus hos Sunset Boulevard. Vi klarer enhver slags sult – både den store, den lille og lækkersultne. Det er nemlig vigtigt for os, at fast food både smager af mere og er lidt bedre.

Hos Sunset har vi et stort udvalg af take away. Vi serverer saftige burgere og lækre sandwiches – og så kan du selvfølgelig også nyde vores udvalg af sides. Vi gør en dyd ud af at lave lækker mad med friske råvarer, så du kan have god samvittighed, når du bestiller take away.

Du finder Sunset Boulevard flere steder i Aarhus. Vi ligger både i Bruuns Galleri, i Skejby og i Risskov. Vi er dermed din garanti for altid at være tæt på et nemt og hurtigt måltid med fokus på gode råvarer og udsøgt smag.

Du kan svinge forbi vores drive-in på Ravnsøvej i Risskov, hvis du skal have nem og hurtig take away på farten. Her leverer vi gerne din mad direkte til bilen via vores Drive In.

Og hvis måltidet skal gå ekstra hurtigt, kan du bestille din take away online. Bestiller du online fra mobil, tablet eller PC, kan du afhente din mad nemt og hurtigt og springe køen over. Vi har nemlig maden klar på lige præcis det tidspunkt, du ønsker det.

 

Hvor bestiller jeg den bedste take away i Aarhus?

Der er et hav af muligheder, når det kommer til take away i Aarhus. Derfor kan det også være svært at vælge – men hvis du vil have et godt måltid, der både er lækkert og hurtigt, bør du lægge vejen forbi Sunset Boulevard. Vi laver fast food, der smager godt og er fyldt med gode råvarer.

I alle vores burgere, sandwiches og salater finder du friske og sprøde råvarer, og en kombination af ingredienser, der giver dig en unik smagsoplevelse. Bestil din take away online på vores hjemmeside – så gør vi maden klar, mens du er på vej til din valgte restaurant.

 

Hvilken type take away kan jeg få i Aarhus?

Hos Sunset Boulevard finder du et stort udvalg af god mad – der er mange forskellige muligheder for take away i Aarhus, og hos os kan du både få burgere, sandwiches, salater og sides. Der er noget for enhver smag. Tag bare et kig i vores menukort – her finder du et stort udvalg af god take away.

 

Hvordan bestiller jeg take away i Aarhus?

Du kan bestille din take away på flere måder hos Sunset Boulevard. Du kan se vores store menukort og lade maven bestemme, hvad du skal have at spise.
Når du skal bestille take away fra Sunset Boulevard kan du besøge en af vores restauranter i dit område, og placere din ordre på en af skærmene. Så gør vi din mad klar, som du kan nyde i restauranten eller tage med hjem.

Skal du have take away på farten, kan du med fordel benytte vores drive-in på Ravnsøvej i Risskov. Her leverer vi maden direkte til bilen, så du hurtigt kan komme videre.

Og hvis du har meget travlt – eller bare er meget sulten – kan du bestille din mad online, så den er klar i den valgte restaurant, når du ønsker det. Så kan du springe køen over.

 

 

SunsetPLUS

Mere end 15.000 medlemmer kan ikke tage fejl!

Særlige fordele og rabatter til dig

 

 

Burger i Aarhus

Er du sulten og trænger til en god burger? Så skal du besøge Sunset Boulevard. Her serverer vi en lækker bruger i en fart, og vores filosofi er, at fastfood godt må smage af mere. Derfor fylder vi vores burgere med råvarer af bedste kvalitet.
Vi går op i, at kvalitet og gode oplevelser skal gå godt i spænd, så du er mere end velkommen til at invitere venner og familie med hos Sunset. Vi sørger for et bord i restauranten, god mad og hyggelig atmosfære. Og så tager vi selvfølgelig opvasken bagefter.

Du kan finde vores restauranter – og lækre burgere – flere steder i Aarhus. Så du er altid i nærheden af et lækkert måltid eller en god snack.

I vores restaurant i Bruuns Galleri kan du holde en velfortjent pause fra shoppe-turen, eller hente mad til togrejsen. Her kan du få et godt måltid, som du enten kan tage med eller nyde i vores restaurant.

Når du er sulten kan du tage et smut forbi vores restaurant i Risskov og forkæle dig selv og familien med en burger eller to. Vores menukort byder på noget til alle aldre og for enhver smag. Alt i vores menu er håndlavet og vi har fokus på gode råvarer og en fantastisk smagsoplevelse. Hvis du skal have mad med på farten, kan du nemt svinge forbi vores drive-in.

Du kan også besøge vores restaurant i Skejby, hvor du kan nyde vores lækre mad i rolige omgivelser eller tage med videre. Uanset, hvad du har lyst til at spise, har vi mange muligheder, som kan stille sulten.

 

Hvor får man en god burger i Aarhus?

Du kan få lækre burgere mange steder i Aarhus, men hvis du vil have en burger med en saftig bøf og friske råvarer i en skøn, blød brioche-bolle, skal du gå til Sunset Boulevard – du finder vores restauranter i både Bruuns Galleri, Skejby og Risskov, hvor du kan hente din mad eller nyde den i en af restauranterne.

 

Sandwich i Aarhus

Prøv en af vores varme grillede sandwiches, når du er lækkersulten eller vil have et fyldestgørende måltid. Vores sandwiches er fyldt med gode råvarer og er skabt med lækre smagskombinationer. Vi har et stort udvalg af sandwiches, så du kan finde noget, der falder i din smag.

Du kan supplere med en af vores sides, som for eksempel spicy Chili cheese tops, Crispy chicken tenders eller vores unikke og populære pomfritter med krydderier. Du kan stille tørsten med en iskold sodavand – og måske slutte af med en sød og indbydende dessert?

Vi tager hensyn til dine ønsker – f.eks., hvis du vil have take away med færre kalorier. I vores menu finder du derfor også friske salater og sandwiches med plantebaserede alternativer. Vi mener, at der skal være plads til alle – og at alle skal kunne nyde god take away.

Hvor kan jeg købe sandwich i Aarhus?
Der er mange muligheder for at finde sandwiches i Aarhus – du får eksempelvis en skøn sandwich, når du besøger Sunset Boulevard. Her finder du et stort udvalg af lækre sandwiches fyldt med friske og lækre råvarer.

En god sandwich skal både være lækker, rig på smag og mættende. Hos Sunset Boulvard går vi op i at fylde vores sandwiches med de bedste råvarer, så du får en god smagsoplevelse, når du skal have take away.

Find Sunset Boulevard i nærheden af dig

Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.