Restaurant

Sunset Boulevard Silkeborg

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - Silkeborg
Chr. d. 8.’s Vej 37, st. tv.
8600 Silkeborg | Tlf. 86 82 71 70 | Find vej

Ă…bningstider

Mandag – lørdag:
10.00-22.00
Søndag:
11.00-22.00

Take away i Silkeborg

Besøg os i Silkeborg og lad os forkæle dig og vennerne med en lækker sandwich. Eller to.

Har du fx fået smagt vores nye rugbrød med masser af kerner og bid? Eller har du fået sat tænderne i vores lækre burgere, med saftig bøf og sprødbagt bolle?

Nyd dem sammen med vores legendariske pommes frites. De er altid sprøde og krydrede med vores helt egen smagfulde krydderiblanding. 

Take away i Silkeborg

FĂĄr du gæster? Eller vil du bare helst have menuen med hjem? Du mĂĄ ogsĂĄ gerne nyde maden i restauranten. Du bestemmer. Bestil online til dig selv, til vennerne eller til hele familien. SĂĄ sparer du tid og springer køen over. 

Og bare rolig, vi skal nok gøre alt arbejdet. Og du mĂĄ gerne tage æren. SĂĄ tager vi opvasken. 

Se vores brede udvalg af sandwich, burger og salater, og bestil alle jeres favoritter online. Så er vi klar med menu og drikkevarer, når I besøger os i restauranten.

Bestil dit næste måltid online. Velbekomme!

Bestil take away i Silkeborg

Har du har brug for en pause fra madlavningen derhjemme? Så bestil take away fra Sunset Boulevard i Silkeborg. Det er en sikker løsning for den travle børnefamilie eller hvis du vil have mere tid til at nyde tiden sammen med dine nærmeste. Vi står klar til at servere et lækkert måltid, som du kan nyde i vores restaurant eller som take away.
Hvis du leder efter en nem og lækker løsning til frokost, middag eller bare en hurtig snack, så er Sunset Boulevard i Silkeborg stedet at besøge. Vores menukort har alt fra burgermenuer til salater, og vores udvalg af sandwichs er fyldt med lækre ingredienser.
Bestil din take away fra Sunset Boulevard i Silkeborg i dag og oplev en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Sunset Boulevard Silkeborg – Det føles bare bedre!

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i Silkeborg

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i Silkeborg. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i Silkeborg ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i Silkeborg tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Du kan bruge dit SunsetPLUS abonnement i alle Sunset Boulevard restauranter, herunder også restauranten i Silkeborg. Det er værd at bemærke, at abonnementet ikke kan benyttes på restauranterne hos Lalandia Rødby, på Færøerne og på Grønland.

Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– SĂĄ springer du køen i restauranten over.