Restaurant

Sunset Boulevard Lemvig

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - Lemvig
Saturnvej 11,
7620 Lemvig | Tlf. 74 99 24 31 | Find vej

Åbningstider

Mandag-søndag:
11.00 – 21.00

Særlige åbningstider

Pinsedag: 11-21

2. Pinsedag: 11-21

Grundlovsdag: 11-21

Få lækker takeaway i Lemvig

Er du på udkig efter den bedste takeaway i Lemvig? Så er Sunset Boulevard stedet for dig. I vores restaurant lige i udkanten af byen, kan du få en god bid mad og en pause i behagelige omgivelser.

Hvis du savner en god burger i Lemvig, skal du ikke lede længere. Vi byder på et bredt udvalg af velsmagende burgere, knasende sandwiches, friske salater og en række fristende sides og desserter. Uanset om du har lyst til noget stort, småt, sundt eller syndigt, har vi noget for enhver smag.

Du kan nyde din takeaway i restauranten, hvor vi også har et roligt område med udendørs siddepladser.

For dem på farten tilbyder vi også en effektiv drive-in service. Bestil din mad, og vi leverer den direkte til din bil.

Og hvis du vil spare endnu mere tid, kan du bestille din take away med SunsetToGo. Uanset om du bruger mobil, tablet eller PC, sørger vi for, at maden er klar, når du ankommer.

Med Sunset Boulevards takeaway i Lemvig er du garanteret en udsøgt madoplevelse.

Nyd maden på stedet eller tag den med

I Lemvig har vi skabt en hyggelig atmosfære i vores restaurant, hvor du kan nyde din mad. Når du skal spise en god burger i Lemvig, sætter vores restaurant rammerne om måltidet. I restauranten står vi klar til at tage imod dig og give dig en god madoplevelse.

Vi har også udendørs siddepladser, hvor du kan trække frisk luft, mens du spiser. Perfekt til både familier og venner, der ønsker at tilbringe kvalitetstid sammen.

Når du bestiller takeaway online, kan du angive, hvornår du vil have maden klar. På den måde sikrer vi, at du får din takeaway hurtigt og effektivt, uden unødvendige ventetider.

Hvad kan man få som takeaway i Lemvig?

Sunset Boulevard i Lemvig tilbyder det samme lækre udvalg af takeaway som vores øvrige restauranter. Prøv vores burgere med møre bøffer og frisk salat, og selvfølgelig vores berømte pommes frittes. Eller hvad med en af vores lækre sandwiches i sprødt focaccia-brød?

Uanset dine præferencer, har vi noget for enhver smag i Lemvig. Vi bruger kun friske ingredienser, og vores retter er designet til at give dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Ønsker du en komplet menu, eller måske en dessert til at forkæle den søde tand? Hos os kan du bestille præcis, som du vil have det.

Hvor kan man få god burger i Lemvig?

Der er mange steder med burgers i Lemvig – men hos Sunset Boulevard får går smag og kvalitet op i en højere enhed. Vi laver burgeren frisk til din bestilling, og vi bruger kun friske råvarer til vores mad.

Du kan både bestille din burger til at tage med på farten, eller du kan spise den i vores restaurant. Hvis du er lidt lækkersulten, er en saftig burger altid et godt valg – men du kan også bestille vores burgere som menuer, hvor du får en sprød side og en kold drik med til måltidet.

Vores burgere er kendt for deres saftige bøffer, friske ingredienser og det lille ekstra, der gør dem uimodståelige. Når du vælger en burger fra Sunset, vælger du kvalitet og smag, der overgår det sædvanlige.

Få lækre sandwiches i Lemvig

Når du træder ind hos Sunset Boulevard i Lemvig, kan du forvente lækre og frisklavede sandwiches. Hver sandwich er omhyggeligt sammensat med de bedste råvarer, og serveres i sprødt focaccia-brød. Det er den perfekte kombination af smag og friskhed, der gør vores sandwiches til et hit blandt de lokale.

Få mere information om Sunset Boulevard i Lemvig

Sammen planter vi folkeskove og lommeskove
- Når du køber en børnemenu hos Sunset Boulevard i Lemvig.
Et arbejde, der smager af mere
- Se om vi har ledige stillinger i vores restaurant i Lemvig.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
- Få alle nyheder, konkurrencer – og ikke mindst fordele før alle andre.

Anmeldelser af Sunset Boulevard Lemvig

Vi glæder os til at se dig i Lemvig.

Det sker i restauranten

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i Lemvig

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Du kan også få hjælp her

Sunset Boulevard i Lemvig har generelt åbent:
Mandag-søndag:
11.00 – 21.00

Dog kan åbningstiderne variere på helligdage og under specielle begivenheder.
Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i Lemvig. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i Lemvig ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i Lemvig tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.