Restaurant

Sunset Boulevard Aarhus – Bruuns Galleri

Vi glæder os til at se dig i vores restaurant. Se vores adresse, åbningstider og andre information her.

Adresse

Sunset Boulevard - Aarhus – Bruuns Galleri
Bruuns Galleri, M.P. Bruuns Gade 25
8000 Aarhus C | Tlf. 86 17 30 77 | Find vej

Åbningstider

Mandag – søndag:
10.00-21.00

Særlige åbningstider

24.11.2023 – 10:00-23:00
Juleaftensdag 24.12.2023 – Lukket
1. Juledag 25.12.2023 – Lukket
2. Juledag 26.12.2023 – Lukket
Nytårsaftensdag 31.12.2023 – Kl. 10-15
Nytårsdag 01.01.2024 – Lukket

Take away i Århus

Vores sandwich spiller ikke for galleriet. Men de spiller til gengæld i smag og kvalitet. Snup en sandwich eller burger i Bruuns Galleri og smag selv.

Vi nærer en dyb kærlighed til god smag og solidt håndværk. Derfor gør vi os hver dag umage med at skabe de lækreste sandwich og de sprødeste burgere. Vi udvælger alle råvarer nøje, kræser for smagen og kæler for detaljen. 

Og det bliver vi ved med. Og vi nyder det hver eneste dag. Time for time. Bid for bid.

Bestil online 

Er det småt med tiden? Og vil du gerne have god tid til at sammensætte din favoritmenu, så du bliver mæt på den helt rigtige måde? God idé. Bestil online.

Så har du god tid, og du springer køen over. 

Med vores onlinebestilling kan du bestille din menu på mobilen, mens du er på farten – eller på computeren derhjemme. Du kan vælge alt fra sandwich i ciabatta eller grovbolle med rug til saftige Herefordburgere og friske salater.

Nyd dine favoritter i restauranten eller som take away.

Bestil take away i Aarhus – Bruuns Galleri

Har du har brug for en pause fra madlavningen derhjemme? Så bestil take away fra Sunset Boulevard i Aarhus – Bruuns Galleri. Det er en sikker løsning for den travle børnefamilie eller hvis du vil have mere tid til at nyde tiden sammen med dine nærmeste. Vi står klar til at servere et lækkert måltid, som du kan nyde i vores restaurant eller som take away.
Hvis du leder efter en nem og lækker løsning til frokost, middag eller bare en hurtig snack, så er Sunset Boulevard i Aarhus – Bruuns Galleri stedet at besøge. Vores menukort har alt fra burgermenuer til salater, og vores udvalg af sandwichs er fyldt med lækre ingredienser.
Bestil din take away fra Sunset Boulevard i Aarhus – Bruuns Galleri i dag og oplev en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
Sunset Boulevard Aarhus – Bruuns Galleri – Det føles bare bedre!

Ofte stillede spørgsmål om Sunset Boulevard i Aarhus – Bruuns Galleri

Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os i dag

Vores live chat er åben alle hverdage 10:00 – 20:00

Du kan også få hjælp her

Sunset Boulevard i Aarhus – Bruuns Galleri har generelt åbent:
Mandag – søndag:
10.00-21.00

Dog kan åbningstiderne variere på helligdage og under specielle begivenheder.
Oplev vores ikoniske krydrede pommes frites og et stort udvalg af burgere og sandwiches i forskellige varianter til enhver smag hos Sunset Boulevard i Aarhus – Bruuns Galleri. Udover vores saftige burgere og sandwiches tilbyder vi også børnevenlige retter og forskellige sideorders såsom chili cheese bites, milkshakes og meget mere. Du kan se vores fulde menu online og nemt bestille din yndlingsret til take away i dag.
Ja, det kan du! Du kan nemt bestille take away fra vores restaurant i Aarhus – Bruuns Galleri ved at bruge vores app, som du kan downloade til både iOS og Android-mobiler, eller ved at bestille online fra din computer. Vi gør det nemt for dig at få dine yndlingsretter fra vores menu, lige hvor du vil have dem.
Hos Sunset Boulevard i Aarhus – Bruuns Galleri tilbyder vi et udvalg af meat-free produkter til dig, der ønsker et kødfrit alternativ. Du kan se vores fulde udvalg af meat-free produkter online og bestille din favorit til take away i dag.
Bestil nemt og
hurtigt i appen!

Vi har gjort det endnu nemmere at bestille dine favoritter. Bestil og betal direkte i app’en

– Så springer du køen i restauranten over.