Kvalitetsråvarer

Der er fastfood, og så er der os. Vi er drevet af en trang til at vise, at fastfood kan gøres bedre. Vi går højt op i kvalitet samt at finde de helt rigtige råvarer. Det betyder, at vi ikke alene kan servere et måltid, der smager af mere, men som også føles bedre.

Hereford. Sig det. Smag det. Husk det. 

Hereford er nemlig navnet på vores premiumbøffer, som giver udtrykket ’forkælede smagsløg’ en helt ny dimension. 
 
Bøfferne kommer fra Hereford kvæg, som hygger sig på de irske marker, med fri adgang til græs og blå himmel i mindst 10 måneder om året – eller mere hvis vejret tillader det.   
 
Med kvægets naturlige fedtmarmorering, sikrer vi et saftigt og mørt stykke kød, med en helt fantastisk smag. Bøfferne består af 99 % kød – resten er salt og peber. 

Og det kan smages. Velbekomme! 

Vores burgerboller er baseret på franske brødtraditioner  

Flere af vores burgere er enten Foccacia Flaguette eller Ciabatta. Med nøje udvalgte råvarer, samt præcise hvile- og hævetider, opnås den skønne kvalitet, du kender. Brødene er bagt i stenovn, for at sikre den sprøde gyldne skorpe og lette og luftige krumme.

Sig ciao til vores italienske sandwichbrød   

Vores sandwichbrød er baseret på italienske brødtraditioner. Brødet bliver bagt i stenovn og er kendetegnet ved sin karakteristiske smag og aroma. Buon appetito, siger vi bare!