Job i en dansk virksomhed

Selvom navnet måske snyder, er Sunset Boulevard pæredansk. Vi åbnede vores første restaurant i 1996, og har været på en fantastisk smagsrejse lige siden.  

4-dages arbejdsuge  

Vi har på Sunset Boulevard indført 4-dages arbejdsuge – dét er vores opgør med illusionen om, at jo mere arbejdstid, jo flere løste opgaver. Vi tror simpelthen ikke på, at man kan måle indsatsen i timer. Vi tror på, at det er værdien af det indhold, vi hælder i timerne, der har betydning. 
 
Med bedre planlægning, mindre spildtid og mere intensitet har vi formået at opnå både højere vækst, effektivitet og glade medarbejdere.   

»Det, jeg er allermest stolt af, er at mere end 85 pct. af vores medarbejdere siger, at de har fået mere overskud, ikke bare på arbejde, men i hele deres liv. 59 pct. fortæller desuden, at deres arbejde er meget meningsfuldt. Det bekræfter mig i troen på, at vi er på helt og aldeles rette vej,« CEO Jens Broch 

Vi tilbyder uddannelse   

Vi repræsenterer, for mange, det første møde med arbejdslivet. Et særligt ansvar, som vi tager alvorligt. Derfor er det også vigtigt for os, at der er ordentlige medarbejdervilkår, hvilket betyder, at vi har en overenskomst med 3F, men også, at vi tilbyder mulighed for uddannelse op til akademiniveau i samarbejde med Business College Syd.  

Vi tilbyder to uddannelser hos os. Én talentuddannelse for medarbejdere, som har ledelsesambitioner og én akademiuddannelse for restaurantchefer, som vil videreudvikle deres kompetencer. Begge uddannelser fokuserer således på udvikling, kommunikation og ledelsesansvar.  

KLAPjob som en vigtig del af hverdagen 

Vi vil gerne hjælpe til i de lokalområder, hvor vores restauranter er placeret. Derfor er vi en del af KLAPjob, som tilbyder løntilskudsjob og fleksjob til mennesker med udviklingshandicap og andre kognitive vanskeligheder.  

Det giver en utrolig tilfredshed at mærke, hvordan vi kan være med til at give vores medarbejdere en stabil hverdag, samt nogle trygge rammer at møde ind til. Samtidig er de en vigtig del af forretningen og tilføjer værdi og livsglæde til Sunset Boulevard.  

Læs mere: Klapjob  

Se vores ledige stillinger her: https://sunsetjob.dk/