Emballage

Engangsplastik

Vi har allerede udfaset masser af engangsplastik i vores restauranter, senest har vi sagt farvel til 3.8 millioner engangskopper om året. I stedet har vi indført genanvendelige kopper, som efter en tur i opvaskemaskinen, kan bruges igen og igen. Som en ekstra bonus får du gratis refill på din sodavand, når du nyder dit frisklavede måltid i restauranten.  

Gæster, som bestiller take away, får udleveret en sodavand på 0,5 liters plastikflaske, som kan returneres via det normale pantsystem. Nogen vil måske spørge om det er et godt alternativ. Det mener vi, det er, for i 2019 blev hele 94% af de solgte PET flasker returneret (Kilde: Dansk Retursystem). 

For os handler det om at skabe en mere bæredygtig forretning – hvor mindre engangsplastik, mindre emballage og mere bæredygtighed er i højsædet. Men vi er ikke mere frelste end hvad både virkelighed og økonomi kan bære. For sandheden er, at vi kan blive bedre – og det bliver vi. Hver dag.   

Hvad vokser op af jorden og er 100% nedbrydeligt?

Sugerør, selvfølgelig!  

Det lyder måske lidt underligt, men vores sugerør er faktisk dyrket i jorden, og er 100% nedbrydelige og naturligt fremstillet, så de ikke ligger naturen til last, når de engang skal videre i systemet.  

Vi elsker, når vi kan fjerne noget som faktisk er unødvendigt, men bare er blevet en vane. Du får derfor ikke udleveret sugerør, når du bestiller en drik hos os. Meeeeen en milkshake eller deluxe shake kan altså være svær at drikke uden! Vi har derfor valgt at introducere natursugerør: helt naturlige siv fra landbrugsproduktion, som har fået et nyt led i deres livscyklus.