Børnekoncept

Vi har sagt farvel til legetøjet i børnemenuerne. I stedet planter vi træer, når du køber en børnemenu.

Vi lever i en verden, hvor alt skal være større og mere, men vi elsker faktisk, når noget af det bliver lidt mindre. Og heldigvis oplever vi, at vores gæster er enige – både de store og de små.

Vi har været vidt omkring i landet, og har sat træer i jorden i Assens, Holeby, Herning, Hillerød, Holbæk, Struer, Horsens, Ryslinge, Arden og Greve. De skal vokse op og blive til nye danske folkeskove, hvor de næste generationer kan tage på skovtur, klatre i træer og gå en tur med hunden. Til evig tid.

Se hvor mange træer vi har sat i jorden siden oktober 2020 her

Træerne planter vi i samarbejde med Growing Trees Network. Læs mere om det her.

Legen stopper ikke hos os

Selvom vi har sagt nej tak til legetøjet i børnemenuerne, betyder det selvfølgelig ikke, at der ikke er plads til leg. Hos Sunset Boulevard elsker vi nemlig at lege. Derfor finder du i de fleste af vores restauranter et sjovt legeland, ligesom vi har lavet servietten på din bakke om til et spændende univers med lege, opgaver og spil til ungerne.

Derudover har vores venner fra Bog & idé udlånt en masse sjove spil til vores spilkasse, som hele familien kan hygge sig med, når de besøger vores restauranter.