5. juli 2019

Første restaurant med nyt Espresso House Koncept

custom2_1[1]

Som den første restaurant indleder Sunset Boulevard i Hedensted et samarbejde med JDE Professional om lancering af Espresso House-kaffe i restauranten. Med et helt nyt koncept får gæsterne på Sunset Boulevard nu mulighed for at nyde en god specialkaffe fra en Espresso House kaffebar. 

Med den tiltagende efterspørgsel efter premium kaffe, giver Sunset Boulevard nu gæsterne mulighed for at få en lækker kop kaffe, som de kender fra Espresso House. Det nye kaffekoncept vil i første omgang blive testet i Hedensted med henblik på at lancere det i endnu flere Sunset Boulevard-restauranter i Danmark.

– Med samarbejdet med Espresso House giver vi vores gæster mulighed for at købe kaffe af høj kvalitet fra en af de førende kaffekæder i Norden. Om du er på farten eller har god tid, kan det altså nu kombineres med de frisklavede burgere og sandwiches, som Sunset Boulevard serverer, siger Jens Broch, CEO hos Sunset Boulevard og fortsætter:

– Vi er overbevist om, at vores gæster kommer til at elske, at de nu kan slutte middagen af med en lækker specialkaffe fra Espresso House. Det er en unik kaffeoplevelse, og det er jeg sikker på, at vores gæster også hurtigt vil finde ud af. Vi forventer derudover også, at samarbejdet med Espresso House bliver en god anledning til et besøg for de kaffedrikkende danskere, som ikke har besøgt vores restauranter endnu.

Som en del af det nye initiativ vil udvalgt personale fremover også blive uddannet som ”Sunset Boulevard Baristas”, hvor de gennemgår et træningsforløb med fokus på viden om kaffe, så de kan vejlede kunderne i at få den helt perfekte kaffeoplevelse. I restauranten indgår nu en Espresso House Barista station, hvor man selv kan brygge sin yndlingskaffe på Espresso House’s signaturblandinger.

Sunset Boulevard er Danmarks eneste danskejede fastfood-kæde. Den første Sunset Boulevard-restaurant åbnede i Odense i 1996. I dag har kæden 44 restauranter spredt udover hele Danmark.